Libnet.ro
UNICEF

30 Apr.

MARCEL CIOLACU: PNL face reforma. ingroapa Romania!

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: PNL face reforma. ingroapa Romania!

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine intr-o postare publicata azi pe reteua sociala Facebook, ca deciziile pe care Partidului National Liberal le-a luat imping Romania premeditat in deficit bugetar excesiv. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu: PNL se imprumuta dublu fata de PSD, arunca in aer cursul de schimb si impinge Romania premeditat in deficit bugetar excesiv

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca reforma PNL ingroapa Romania. Ciolacu face referire la decizii luate de Guvernul Orban in mai multe domenii, dar mai ales in cel economic.

Marcel Ciolacu il spulbera pe Citu: Liniste, PNL face reforma!

Marcel Ciolacu a criticat masurile Partidului National Liberal, printr-o postare pe Facebook. Presedintele interimar al Partidului Social Democrat a alcatuit o lista cu masurile partidului de.

ORBAN DUPA CE A FOST INFORMAT DE REVENIREA PSD CU MARCEL CIOLACU LA CONDUCERE Stiti vorba aia: incurca-i drace

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost intrebat, marti, daca se teme de o revenire a PSD cu Marcel Ciolacu la conducere si a inceput sa rada. Stiti vorba aia: &171;incurca-i drace &187;, a afirmat liderul liberal.

Cine este sotia lui Marcel Ciolacu si ce meserie are. Castiga foarte multi bani, lunar

Marcel Ciolacu a venit in atentia tuturor odata cu titulatura de presedinte interimar al Partidului Social Democrat. Ce meserie are sotia lui si cum reuseste sa castige atat de mult pe luna? Ce meserie are sotia lui Marcel Ciolacu? Marcel Ciolacu are 52 de ani, este casatorit si are un baiat. Dupa demisia previzibila a .

Marcel Ciolacu, noul lider PSD, a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penale! Care este legatura cu Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu este noul lider PSD, dupa ce Viorica Dancila a demisionat, in noaptea de marti spre miercuri, de la conducerea partidului. Presedintele interimar a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penale. Ciolacu, legatura cu Liviu Dragnea. Marcel Ciolacu, noul lider PSD, a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penal Marcel Ciolacu 51 de ani) este presedinte .

Dezastru lingvistic la varful PSD. Dupa Viorica Dancila, Marcel Ciolacu vine cu gafe noi inca de la prima aparitie

Viorica Dancila a anuntat ca demisioneaza din functia de presedinte al PSD, iar Marcel Ciolacu a fost votat presedintele interimar al partidului. Cum a fost schimbul? Cu adevarat echitabil. Noua fata a formatiunii politice vine cu gafe inca de la prima aparitie. Dupa Viorica Dancila, Marcel Ciolacu vine cu gafe de la prima aparitie Viorica .

MARCEL CIOLACU: Vrem sa organizam Congresul PSD in luna februarie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, ca doreste organizarea Congresului ordinar al PSD cel mai probabil in luna februarie a anului viitor.

MARCEL CIOLACU: Gabriel Oprea nu este membru PSD si nu va fi cat sunt eu interimar

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a precizat miercuri, dupa sedinta Comitetul Executiv National al PSD, ca Gabriel Oprea nu este membru PSD si nu va fi cat el este interimar, iar Viorica Dancila, a declarat ca protocolul semnat de ea cu acesta nu mai are valabilitate.

MARCEL CIOLACU: Demisia este un act unilateral

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a spus inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca demisia este un act unilateral, dupa ce luni s-a vehiculat ca ar fi convins-o pe Viorica Dancila sa demisioneze.

Sedinta in biroul lui Marcel Ciolacu, cu liderii PSD: Sa avem rabdare pana la CEx

Sedinta a liderilor PS,D in biroul lui Marcel Ciolacu de la Camera Deputatilor. Marcel Ciolacu si Paul Stanescu au indemnat la calm si le-au transmis celorlalti lideri sa aiba rabdare pana la.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 30 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )