Libnet.ro
UNICEF

14:00

Marcel Ciolacu: Citu si-a dat arama pe fata! A dat oficial startul austeritatii!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Citu si-a dat arama pe fata! A dat oficial startul austeritatii!

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat un atac la adresa prim-ministrului Florin Citu, dupa ce acesta a anuntat planul economic al Guvernului pentru anul viitor. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Generosul Citu le ofera muncitorilor romani cate 2 lei in plus pe zi. Guvernul si-a dat arama pe fata

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat, luni, ca Guvernul condus de liberalul Florin Citu nici bine nu a ajuns la Palatul Victoria ca a si inceput cu masurile de austeritate. Liderul social-democratilor a .

MARCEL CIOLACU: Cabinetul Citu a dat oficial startul austeritatii

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Guvernul Citu nu a avut nevoie decat de cateva zile pentru a-si da arama pe fata, iar astazi a dat oficial startul austeritatii prin decizia de a stopa cresterea valorica a prestatiilor sociale.

Ciolacu: Cabinetul Citu nu a avut nevoie decat de cateva zile pentru a-si da arama pe fata. A dat oficial startul austeritatii

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma, luni, ca Guvernul Citu si-a dat arama pe fata anuntand primele masuri de austeritate, respectiv inghetarea unor venituri si stoparea cresterii valorii prestatiilor sociale. Ciolacu comenteaza si propunerea Executivului cu privire la cresterea salariului minim pe economie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )