Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, anunt despre inceperea scolilor: Putem gestiona deschiderea anului scolar

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, anunt despre inceperea scolilor: Putem gestiona deschiderea anului scolar

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit in excusivitate la Antena 3 despre deschiderea scolilor. Conform acestuia, libertatea alegerii unui scenariu optim de redeschidere a unei institutii de invatamant revine autoritatilor locale. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat ce presupune ventilatia mecanica invaziva, dar si cate paturi sunt in sectiile ATI pentru bolnavii de COVID-19 (VIDEO)

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru a explicat in aceasta seara ce presupune ventilatia invaziva in cazul unui pacient bolnav de COVID-19. Totodata, el a detaliat si cate, dintre persoanele testate pozitiv cu.

Nelu Tataru, adevarul despre vaccinul anti-Covid-19. Cate doze va primi, de fapt, Romania

In plina pandemie de coronavirus, ministrul Sanatatii a facut anuntul cu privire la vaccinul care ar trebui sa protejeze cetatenii impotriva virusului care a pus stapanire pe intreg globul. Astfel, Nelu Tataru da asigurari pentru faptul ca Romania va primi, cel mai probabil, la inceputul anului viitor, 4% din numarul total de doze de vaccin .

Anul scolar 2020-2021. Ce se intampla cu doua saptamani inainte de inceperea scolilor

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru si Monica Anisie, ministrul Educatiei, au anuntat ultimele reglementari in ceea ce priveste deschiderea anului scolar 2020-2021, pe 14 septembrie, in conditii de epidemie de coronavirus. Ce se intampla cu doua saptamani inainte de inceperea scolilor, vedeti un pic mai jos. Anul scolar 2020-2021. Ce se intampla cu 2 saptamani inainte .

NELU TATARU: Daca respectam regulile, va fi o crestere usoara, asumabila, a cazurilor de COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca in conditiile in care se vor respecta in continuare regulile de protectie sanitara impuse de autoritati, in sezonul de toamna care urmeaza - marcat de inceperea scolii, revenirea din concedii si alegerile locale - in Romania se va inregistra doar o crestere usoara, asumabila a numarului de imbolnaviri cu noul coronavirus, adaugand ca in caz contrar vor aparea focare de COVID-19 si transmitere accentuata in comunitate.

NELU TATARU: Avem un management care lasa de dorit, avem DSP-uri care trebuie readaptate cerintelor de astazi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi ca trebuie lucrat foarte mult la realizarea unei legislatii in domeniul medical si a spus ca in perioada pandemiei a observat personal ca managementul n. r. - unor unitati medicale) lasa de dorit, iar Directiile de sanatate publica trebuie sa fie reevaluate, reasezate, redaptate cerintelor din prezent.

NELU TATARU, LA SJU PLOIESTI: Asimptomaticii vor fi testati acasa de SAJ

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, astazi, dupa o vizita la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Ploiesti, ca persoanele asimptomatice vor fi testate acasa de catre echipajele Serviciului de Ambulanta Judetean SAJ), iar spitalul suport, dar si celelalte unitati implicate in gestionarea cazurilor COVID-19 trebuie sa isi amenajeze izolatoare.

NELU TATARU: UE a contractat 30 de milioane de doze de vaccin anti COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi ca, in perspectiva aparitiei pe piata a unui vaccin impotriva COVID-19, probabil la inceputul anului viitor, Uniunea Europeana a contractat 30 de milioane de doze, intr-o prima transa, iar Romania, raportat la numarul de locuitori, are asigurat 4% dintre acestea.

Ancheta interna in departamentul de achizitii din Ministerul Sanatatii. Nelu Tataru: Maine am organizat o comisie, pentru a evalua contractul privind mastile destinate persoanelor defavorizate (VIDEO)

Ministerul Nelu Tataru a anuntat ca, joi, demareaza o ancheta la nivelul departamentului de achizitii din cadrul Ministerului Sanatatii si la comisia care a gestionat cumpararea mastilor destinate.

Anunt important pentru romani: ce act a disparut de la 1 septembrie. Nelu Tataru explica de ce l-a scos

Declaratia pe proprie raspundere a parintilor pentru trimiterea copiilor la scoala a fost eliminata, urmand ca triajul sa se faca observational, a spus Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Anunt important pentru tara: ce act a disparut de la 1 septembrie. Nelu Tataru explica de ce a fost scos Parintii nu vor trebui sa mai completeze nicio .

Nelu Tataru, despre cei care se tem de redeschiderea scolilor: Mai bine si-ar face griji ca parcurile sunt pline si nu se respecta regulile (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, le-a transmis, vineri, celor care se tem de redeschiderea scolilor in contextul epidemiei de coronavirus ca mai bine s-ar teme de nerespectarea regulilor in parcuri si in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )