Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu: Daca lumea vrea sa-si ia viata inapoi, sa mearga la vot, pe 6 decembrie

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Daca lumea vrea sa-si ia viata inapoi, sa mearga la vot, pe 6 decembrie

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a vorbit, miercuri, la un post tv, despre alegerile parlamentare din 6 decembrie si a indemnat lumea sa vina la vot, daca vrea sa-si ia viata inapoi. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Momentul in care romanii vor triumfa din nou si isi vor lua vietile inapoi este foarte aproape

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a postat un mesaj pe o retea sociala in care promite romanilor, in contextul Zilei Nationale, ca Momentul in care romanii vor triumfa din nou si isi vor lua vietile inapoi este foarte aproape.

Marcel Ciolacu: Ma testez zilnic pentru COVID-19, imi fac acel sistem de testare rapid

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat ca el se testeaza zilnic pentru COVID-19, folosind teste rapide pe care le-a cumparat partidul de la un spital privat, cu 30 de lei bucata. Marcel Ciolacu sustine .

MARCEL CIOLACU: Iohannis mai avea putin si dadea cu palaria de pamant ca PNL-ul va deschide pietele electoral fix inainte de alegeri

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma, azi, ca deschiderea pietelor anuntata de presedintele Klaus Iohannis este un gest electoral inainte de alegeri. Asa cum au facut si cu scolile. Si cu restaurantele. Le deschid in dispret doar pentru a le inchide iar, afirma Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: De Ziua Nationala ar trebui sa ne bucuram de tot ce este romanesc

Ziua Nationala ar trebui sa fie un prilej pentru a ne bucura de traditie, familie si prieteni, insa pandemia le-a rapit romanilor aceste bucurii, afirma presedintele PSD, Marcel Ciolacu, intr-un mesaj transmis azi, pe Facebook.

Marcel Ciolacu: Iohannis mai avea putin si dadea cu palaria de pamant ca PNL-ul va deschide pietele electoral fix inainte de alegeri Le deschid in dispret doar pentru a le inchide iar!

Marcel Ciolacu, liderul PSD, l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannisdupa declaratia facuta de seful statului miercuri, cand a anuntat redeschiderea pietelor. Iohannis mai avea putin si dadea cu.

Marcel Ciolacu: Iohannis mai avea putin si dadea cu palaria de pamant ca PNL-ul va deschide pietele. Le deschid in dispret doar pentru a le inchide iar!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sutine ca PNL si Presedintele Iohannis planuiesc sa redeschida pietele doar pentru a le inchide din nou dupa alegerile parlamentare: Asa cum au facut si cu scolile. Si cu restaurantele. Le deschid in dispret doar pentru a le inchide iar!.

Marcel Ciolacu, anunt neasteptat. Cine ar putea prelua Ministerul Justitiei intr-un viitor guvern condus de PSD

Marcel Ciolacu a vorbit, miercuri, despre cateva persoane care ar putea reprezenta propuneri-cheie pentru un viitor guvern condus de un social-democrat.

Marcel Ciolacu: Deschid pietele in dispret doar pentru a le inchide iar. Un gest cinic, caracteristic liberalilor, o mare bataie de joc

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma, miercuri, ca deschiderea pietelor anuntata de presedintele Klaus Iohannis este un gest electoral inainte de alegeri. Asa cum au facut si cu scolile. Si cu restaurantele. Le deschid in dispret doar pentru a le inchide iar, afirma Ciolacu.

Marcel Ciolacu, la Adevarul Live: Iohannis s-a transformat intr-un politruc al PNL. PSD exclude sa mai sustina un guvern minoritar

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit, la Adevarul Live, despre planul social-democratilor pentru a castiga alegerile, variantele de alianta si programul de guvernare propuse. Liderul PSD l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru atacurile repetate la adversarii politici si pentru s-ar fi transformat in agent electoral al PNL.

Marcel Ciolacu rabufneste: Iohannis minte din nou!

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, il acuza pe Klaus Iohannis ca minte, in conditiile in care acesta a declarat, luni, ca legea redeschiderii pietelor nu a ajuns, inca, la domnia sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )