Libnet.ro
UNICEF

22:30

Marcel Ciolacu: Momentul in care romanii vor triumfa din nou si isi vor lua vietile inapoi este foarte aproape

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Momentul in care romanii vor triumfa din nou si isi vor lua vietile inapoi este foarte aproape

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a postat un mesaj pe o retea sociala in care promite romanilor, in contextul Zilei Nationale, ca Momentul in care romanii vor triumfa din nou si isi vor lua vietile inapoi este foarte aproape. continuă pe Antena3

Ciolacu, mesaj uluitor de Ziua Nationala: Momentul in care romanii isi vor lua vietile inapoi e aproape

Marcel Ciolacu,liderul Partidului Social Democrat, a postat un mesaj pe Facebook in care promite romanilor, in contextul Zilei Nationale, ca Momentul in care romanii vor triumfa din nou si isi vor lua vietile inapoi este foarte aproape. Ciolacu, mesaj uluitor de Ziua Nationala Am plantat astazi acesti stejari in onoarea eroilor nostri cazuti pentru patrie .

Iohannis: Gandurile noastre se indreapta catre eroii acestui an, personalul medical Romanii vor avea din nou ocazia sa-si faca auzita vocea, prin vot

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, in alocutiunea de Ziua Nationala, despre ceremonia restransa organizata din cauza pandemiei si a transmis multumiri celor care lupta in prima linie pentru limitarea raspandirii virusului. De asemenea, seful statului a transmis un gand pentru familiile celor rapusi de virus si a facut referire la faptul ca drumul nostru inainte nu va fi usor.

MARCEL CIOLACU: De Ziua Nationala ar trebui sa ne bucuram de tot ce este romanesc

Ziua Nationala ar trebui sa fie un prilej pentru a ne bucura de traditie, familie si prieteni, insa pandemia le-a rapit romanilor aceste bucurii, afirma presedintele PSD, Marcel Ciolacu, intr-un mesaj transmis azi, pe Facebook.

Surse: Marcel Ciolacu nu merge la ceremonia de 1 Decembrie organizata in Capitala. Ce va face liderul PSD de Ziua Romaniei

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, nu va participa la ceremonia de 1 Decembrie organizata in Bucuresti, ci ca va merge in judetul in care candideaza, Buzau, sustin surse politice pentru Adevarul.

Marcel Ciolacu rabufneste: Iohannis minte din nou!

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, il acuza pe Klaus Iohannis ca minte, in conditiile in care acesta a declarat, luni, ca legea redeschiderii pietelor nu a ajuns, inca, la domnia sa.

Marcel Ciolacu: Legea cu deschiderea pietelor este trimisa la promulgare de aproape 20 de zile. Klaus Iohannis minte

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca presedintele Klaus Iohannis minte din nou, deoarece a primit de aproape 20 de zile la promulgare legea care prevede deschiderea.

Ce face Marcel Ciolacu, liderul social-democratilor, inainte de fiecare emisiune televizata

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca nu participa la nicio emisiune pana nu-si face un test rapid pentru detectarea COVID-19.

Pensii 2020. Tabelul de care romanii nu prea stiu. Cand iesi la pensie in functie de data nasterii

Existpa un tabel pe cnas. md, de care romanii nu prea stiu. Acolo, cei care vor pot sa isi calculeze pensia in functie de data nasterii. Alaturi de tabel, sunt specificate si anumite detalii legate de pensie. Pensii 2020. Tabelul de care romanii nu prea stiu Astfel, ca, potrivit cnas. md, dreptul la pensie pentru limita de .

Stefan Banica a izbucnit in plans la X Factor. Momentul care iti face pielea de gaina: si Deliei i-au dat lacrimile

Acest sezon de X-Factor este unul aparte. Odata prin restrictiile impuse de pandemie, dar si datorita vocilor din acest an, care sunt foarte bune. Au inceput deja auditiile din bootcamp, iar concurenta este dura. Aseara Stefan Banica jr. a avut parte de emotii la X-Factor. Emotiile concurentilor la X-Factor Stefan Banica jr. Loredana, Delia si .

Drama Andreei Esca pe care romanii nu o stiu. Regretul cu care traieste de o viata intreaga

Andreea Esca este foarte discreta cand vine vorba despre viata sa personala. Relatia sa cu Alexandre Eram a fost tinuta mereu departe de lumina reflectoarelor. Chiar daca interesul presei pentru detalii ascunse ale vietii prezentatoarei TV a fost mare, vedeta a rezistat cu brio. Drama Andreei Esca pe care romanii nu o stiu exista de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )