Libnet.ro
UNICEF

07:15

MARCEL CIOLACU: De Ziua Nationala ar trebui sa ne bucuram de tot ce este romanesc

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: De Ziua Nationala ar trebui sa ne bucuram de tot ce este romanesc

Ziua Nationala ar trebui sa fie un prilej pentru a ne bucura de traditie, familie si prieteni, insa pandemia le-a rapit romanilor aceste bucurii, afirma presedintele PSD, Marcel Ciolacu, intr-un mesaj transmis azi, pe Facebook. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolacu: De Ziua Nationala, ar trebui sa ne bucuram de tot ce este romanesc; aceasta pandemie, extrem de prost gestionata, ne-a furat toate aceste bucurii

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, afirma, marti, ca, de Ziua Nationala, ar trebui sa ne bucuram de tot ce este romanesc. Aceasta pandemie, extrem de prost gestionata, ne-a furat toate aceste bucurii, a afirmat Ciolacu, indemnand oamenii sa apere tara de un dusman invizibil, cu care s-au luptat prea putin si prea haotic pana acum.

Marcel Ciolacu: De Ziua Nationala ar trebui sa ne bucuram de tot ce este romanesc. Pandemia ne-a furat aceste bucurii

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul MarcelCiolacu, a afirmat caZiua Nationala ar trebui sa fie un prilej pentru a ne bucura de traditie, familie si prieteni, insa pandemia le-a.

Marcel Ciolacu: Momentul in care romanii vor triumfa din nou si isi vor lua vietile inapoi este foarte aproape

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a postat un mesaj pe o retea sociala in care promite romanilor, in contextul Zilei Nationale, ca Momentul in care romanii vor triumfa din nou si isi vor lua vietile inapoi este foarte aproape.

Marcel Ciolacu: Ar trebui sa ne bucuram de tot ce este romanesc. Aceasta pandemie, extrem de prost gestionata, ne-a furat toate aceste bucurii

Politicienii au transmis, pe canale oficiale sau in postari pe Facebook, mesaje de Ziua Nationala, ce amintesc de trecut, de Marea Unire, dar si de prezent, de alegeri si de criza coronavirusului.

PRO TV va difuza un episod special Las Fierbinti. Cum vor petrece primarul Vasile, Bobita, Celentano si Aspirina Ziua Nationala FOTO

Ca in fiecare an, Ziua Nationala a Romaniei este un moment special in Fierbinti. Traditia locului spune ca e ziua in care Vasile, primarul, are o ocazie fabuloasa de a mai fura niste bani din fondurile publice. Daca va reusi si in acest an sa-si puna in aplicare planul, vedem astazi, de la ora 20:30, intr-un episod special Las Fierbinti.

Ciolacu, mesaj uluitor de Ziua Nationala: Momentul in care romanii isi vor lua vietile inapoi e aproape

Marcel Ciolacu,liderul Partidului Social Democrat, a postat un mesaj pe Facebook in care promite romanilor, in contextul Zilei Nationale, ca Momentul in care romanii vor triumfa din nou si isi vor lua vietile inapoi este foarte aproape. Ciolacu, mesaj uluitor de Ziua Nationala Am plantat astazi acesti stejari in onoarea eroilor nostri cazuti pentru patrie .

Surse: Marcel Ciolacu nu merge la ceremonia de 1 Decembrie organizata in Capitala. Ce va face liderul PSD de Ziua Romaniei

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, nu va participa la ceremonia de 1 Decembrie organizata in Bucuresti, ci ca va merge in judetul in care candideaza, Buzau, sustin surse politice pentru Adevarul.

Marcel Ciolacu: Legea cu deschiderea pietelor este trimisa la promulgare de aproape 20 de zile. Klaus Iohannis minte

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca presedintele Klaus Iohannis minte din nou, deoarece a primit de aproape 20 de zile la promulgare legea care prevede deschiderea.

Cascada Niagara, luminata in culorile steagului Romaniei de Ziua Nationala

Ziua Nationala a Romaniei, de 1 decembrie, este sarbatorita peste tot in lume. Indiferent de ce colt al lumii vorbim, romanii sarbatoresc aceasta zi cu fast si in moduri inedite. Drapelul Romaniei, de Ziua Nationala a ajuns si la granita dintre Canada si Statele Unite ale Americii. Vizitatorii pot vedea drapelul Romaniei pe celebra Cascada .

Marcel Ciolacu rabufneste: Iohannis minte din nou!

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, il acuza pe Klaus Iohannis ca minte, in conditiile in care acesta a declarat, luni, ca legea redeschiderii pietelor nu a ajuns, inca, la domnia sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )