Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cine sunt cei 16 lideri care vor face parte din echipa lui Marcel Ciolacu. Echipa completa de conducere

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei 16 lideri care vor face parte din echipa lui Marcel Ciolacu. Echipa completa de conducere

Congresul extraordinar al PSD are loc sambata la Palatul Parlamentului. in competitia interna pentru sefia partidului s-au inscris liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu si fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici, care nu a venit insa la Congres, in semn de protest fata de Marcel Ciolacu. Actualul presedinte interimar al PSD a venit cu o echipa de conducere in care se regasesc Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stanescu si Vasile Dincu. continuă pe Adevărul

Cine sunt cei mai sanatosi oameni din lume. Secretul lor a iesit la iveala

Cei mai sanatosi oameni din lume sunt localizati intr-o vale din muntii Himalaya, Hunza, la 2. 438 de metri altitudine, in nordul Pakistanului. Acestia traiesc in cateva sate cu case amarate, dar vesele si colorate. Acum a iesit la iveala secretul longevitatii lor si de ce aici nu s-a inregistrat niciodata un caz de cancer. Care .

Lista asasinatelor mafiote din Romania. Cine sunt cei mai temuti interlopi din tara

Unii dintre cei mai temuti interlopi din Romania au sfarsit ucisi in plina domnie mafiota. Craiovenii Mihai Parvu, zis Caiac, si Sorin Marcu, galatenii Marian Ivan si Marcel Chiaburu, Sorin Serbu, zis Braileanu, Gheorghita Mararu sau Florin Mototolea, zis Emi Pian - au fost omorati.

Unde merg banii dupa rectificarea bugetara. Care sunt romanii care vor primi bani in plus

Florin Citu, Ministrul Finantelor a postat pe pagina personala de socializare sumele pe care ministerele le vor primi in urma rectificarii bugetare. Ce romani vor primi bani in urma rectificarii bugetare Transparenta si Profesionalism. Este foarte important sa stiti in ce sectoare ale economiei au fost alocati mai multi bani in 2020 fata de bugetul .

Impozit zero in Romania. Cine sunt oamenii care beneficiaza

Un deputat a depus o propunere de lege care prevede impozit zero pentru restaurante, baruri, hoteluri, precum si pentru angajatii lor, timp 3 ani, aceste afaceri fiind grav afectate de epidemia de coronavirus. Impozit zero in tara noastra. Cine sunt romanii care beneficiaza Marian Gheorghe Cucsa, deputat independent, a depus la Parlament o propunere de .

Guvernul Orban dubleaza salariile acestor bugetari in plina pandemie. Cine sunt norocosii care vor primi mai multi bani

Romania a primit de la UE 79,9 miliarde de euro, fonduri care trebuie folosite in principal pentru redresarea economiei. Un proiect de ordonanta de urgenta a Guvernului Orban arata ca, din acesti bani 30,4 miliarde de euro vor merge catre instrumentul de finantare Mecanismul de redresare si rezilienta, structurati sub forma de granturi 13,7 mld euro si sub forma de imprumuturi 16,6 miliarde de euro.

Imaginile sunt cutremuratoare! Momentul in care un biciclist este strivit intentionat de un sofer, aproape de Bucuresti

Imagini cutremuratoare surprinse la cativa kilometri de Bucuresti! Momentul in care un biciclist este strivit cu intentie de un sofer a fost filmat. Biciclist, lovit intentionat de un sofer Alex Filip, pilot de raliuri, a trecut prin momente greu de imaginat dupa ce a fost lovit de o masina, in Corbeanca. Acesta se afla pe .

Cate masini sunt inmatriculate in Romania. Care este numarul total de autoturisme, conform DRPCIV

Din totalul autoturismelor din Romania, dupa tipul de combustibil utilizat, 52,6% folosesc benzina, 0,6% folosesc electricitate, gaz, petrol lichefiat, gaz sau alte surse. 88% dintre autocamioane utilizeaza motorina. DRPCIV Numarul total de autoturisme inmatriculate in Romania in cursul anului 2019, potrivit datelor INS, s-au inregistrat 31. 146 de accidente de circulatie rutiera, care au cazat .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )