Libnet.ro
UNICEF

05:00

Marcel Ciolacu, despre inceprea anului scolar: Solutii trebuie sa gaseasca Guvernul, el este indreptatit sa organizeze deschiderea scolilor

Adevărul Adevărul,
Marcel Ciolacu, despre inceprea anului scolar: Solutii trebuie sa gaseasca Guvernul, el este indreptatit sa organizeze deschiderea scolilor

Liderul PSD Marcel Ciolacu sustine ca elevii trebuie sa mearga la scoala, dar ca nu el este cel care trebuie sa ofere solutii pentru deschiderea unitatilor de invatamant, ci guvernul. continuă pe Adevărul

MARCEL CIOLACU, DESPRE REZULTATUL VOTULUI LA MOTIUNEA DE CENZURA: S-au limpezit apele, nu mai exista gri in partid

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este de parere ca motiunea de cenzura care a fost supusa votului in aceasta saptamana in Parlament a condus la limpezirea apelor in partid.

Dr. Alexandru Rafila, despre inceperea anului scolar: Daca prelungim foarte mult invatarea virtuala, impactul asupra comportarii lor psiho-sociale va fi important

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a precizat, facand referire la inceperea noului an scolar, ca va fi dificil pentru un copil sa poarte o.

Marius Pascan (PMP), despre noul an scolar: Nu trebuie sa cautam vinovati, ci solutii. Nu putem da vina numai pe Guvern, cu totii trebuie sa fim responsabili, dar ministerul trebuia sa ia masuri corelative (VIDEO)

Deputatul Marius Pascan, candidatul PMP la Primaria Targu Mures, a vorbit despre debutul noului an scolar si a explicat ca nu putem da vina doar pe Guvern sau sa gasim o vina doar ministerului pentru ceea ce.

Marcel Ciolacu: Daca Guvernul amana deschiderea anului scolar, provoc o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat ca, daca Guvernul va decide amanarea deschiderii anului scolar, este decis ca, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, sa provoace o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale. Daca vor lua o asemenea decizie sa amane scolile eu nu mai accept de la domnul Orban, asa, in opozitie, mic cum sunt eu, dubla masura a afirmat Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: Daca Guvernul amana deschiderea anului scolar, provoc o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat ca, daca Guvernul va decide amanarea deschiderii anului scolar, este decis ca, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, sa provoace o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale.

Ciolacu sustine ca, desi e presedintele Camerei Deputatilor, nu detine informatii legate de deschiderea anului scolar

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat, astazi, ca, desi este presedintele Camerei Deputatilor, nu a primit nicio informatie oficiala in legatura cu inceputul noului an scolar.

PSD flutura iar scenariul amanarii alegerilor locale. Marcel Ciolacu: Voi provoca o discutie serioasa. De ce avem dubla masura, pacanele si biserici?

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sambata, ca daca Guvernul Orban va decide amanarea deschiderii anului scolar, inseamna ca evolutia epidemiei de coronavirus in tara noastra este una.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru guvernanti: Lasati minciunile si luati masuri!

Scolile trebuie deschise in conditii de siguranta, iar economia sa fie repornita cu toate motoarele!, transmite Marcel Ciolacu.

Ciolacu, despre presupuse presiuni asupra primarilor PSD pentru a parasi partidul: Am depus plangere penala la DNA

Liderul PSD Marcel Ciolacu acuza ceea ce a numit cel mai marsav atac din ultimii 30 de ani de democratie din Romania, respectiv presupusa exercitare a unor presiuni asupra unor primari ai PSD pentru ca acestia sa plece din partid. in acest context, Ciolacu sustine ca, in calitate de presedinte al PSD, a depus la DNA o plangere penala inclusiv pe numele ministrilor Costel Alexe si Ion Stefan.

Ciolacu despre rezultatul motiunii de cenzura: S-au limpezit apele; nu mai exista gri in partid

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este de parere ca motiunea de cenzura care trebuia supusa votului in aceasta saptamana in Parlament a condus la limpezirea apelor in partid, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )