Libnet.ro
UNICEF

16:00

Marcel Ciolacu, despre varianta Raed Arafat pentru functia premier: Ar fi o greseala

Hotnews Hotnews,
 Marcel Ciolacu, despre varianta Raed Arafat pentru functia premier: Ar fi o greseala

Marcel Ciolacu a afirmat duminica seara, la Antena 3, ca ar fi o greseala ca Raed Arafat sa fie propus premier, varianta avansata de Victor Ponta. Liderul interimar al PSD a adaugat ca Arafat are expertiza in alte domenii si e bine sa se ocupe in continuare de ele, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

MARCEL CIOLACU: Organizatiile judetene isi decid singure aliantele pentru alegerile locale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca pentru prima data, organizatiile judetene ale partidului vor avea libertatea de a decide cu ce alte formatiuni fac aliante pentru alegerile locale.

Marcel Vela l-a reevaluat pe Raed Arafat: in MAI, contradictiile, polemica duc la progres

Daca la inceputul mandatului a avut mai multe schimburi dure de replici cu Raed Arafat, lasand sa se inteleaga ca l-ar putea schimba din functie, acum ministrul de Interne Marcel Vela pare ca l-a reevaluat pe seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. intrebat, vineri, despre relatia sa cu Raed Arafat, Marcel Vela a raspuns ca in Ministerul de Interne contradictiile duc la progres.

Raed Arafat, despre greseala pe care a facut-o femeia din Buzau suspecta de coronavirus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a explicat, duminica, la Antena 3, ce trebuie sa faca romanii care se intorc in tara din zonele afectate de coronavirus. Raed Arafat a declarat ca femeia din Buzau care s-a intors din Italia si a declarat autoritatilor ca ar putea fi infectata cu temutul virus se simte bine.

CORONAVIRUS. Raed Arafat, despre romanii din Italia: Nu e motiv pentru a se panica si a urca in avion

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a transmis, sambata, ca romanii din Italia nu trebuie sa intre in panica din cauza coronavirusului si sa se urce in avion pentru a se i.

Raed Arafat, invitat la filmul despre Colectiv. Cum a reactionat Narcis Hogea, tatal lui Alex

Narcis Hogea a publicat un mesaj de-a dreptul sfasietor pe retelele de socializare. Tatal lui Alex, unul din victimele Colectiv, l-a invitat pe Raed Arafat la premiera filmului care prezinta ziua in care Romania a inceput sa poarte doliu, ziua in care coruptia a castigat. Cum a decis sa-l cheme la avampremiera documentarului? Documentar Colectiv, .

Victor Ponta profita de coronavirus - o situatie de o gravitate fara precedent - pentru a-l propune pe Raed Arafat premier

Victor Ponta a invocat duminica seara o situatie la fel de dificila ca la cutremurul din 1977, avand in vedere aparitia coronavirusului in Italia, tara unde se afla o comunitate puternica de romani, si a profitat de ocazie pentru a-l propune prim ministru pe Raed Arafat.

Raed Arafat, recomandari pentru romanii din Italia care vor sa revina in tara: Trebuie sa anunte Ambasada Romaniei. Si la aeroport sa spuna de unde vin

In contextul cazurilor de coronavirus care continua sa creasca in mai multe regiuni din Italia, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta,le-a facut cateva recomandari romanilor stabiliti in Italia si celor care vor sa revina in tara noastra.

Ion Iliescu, mort pentru PSD: declaratiile lui Marcel Ciolacu, absolut socante

Ai fi crezut ca legatura dintre Ion Iliescu si PSD este una intrinseca. Fostul presedinte a fost numit, la un moment dat, lider onorific al partidului, tocmai pentru ca cineva sa nu uite acest lucru. Se pare ca Marcel Ciolacu a facut-o. intr-un set de circumstante foarte ciudate, Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a .

Victor Ponta: Raed Arafat, premier al unui guvern de tehnocrati

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat, duminica, la Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa-l numeasca premier pe Raed Arafat, in contextul epidemiei de coronavirus care ameninta Romania.

Marcel Ciolacu, replica pentru Iohannis: Vrei sa te faci de ras si sa nu-ti votezi propriul guvern? Treaba ta! Dar nu acuza PSD ca nu face majoritate in locul tau

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a spus lui Klaus Iohannis ca un guvern este propus pentru a trece in Parlament, nu pentru a fi picat intentionat. Ciolacu i-a mai transmis sefului statului sa nu acuze PSD ca nu face majoritate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )