Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu devine presedinte interimar al PSD, dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu devine presedinte interimar al PSD, dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a demisionat din functie, in locul sau fiind numit presedinte interimar Marcel Ciolacu, a anuntat liderul PSD Sector 1, Dan Tudorache, la finalul sedintei CExN. Potrivit. continuă pe Antena3

Cine este Marcel Ciolacu, noul presedinte interimar al PSD. Ce legaturi are liderul PSD cu Omar Hayssam

Marcel Ciolacu este noul presedinte interimar al PSD, dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia de la conducerea partidului, in urma rezultatelor de la alegerile prezidentiale. Presedintele Camerei Deputatilor 5.

Dezastru lingvistic la varful PSD. Dupa Viorica Dancila, Marcel Ciolacu vine cu gafe noi inca de la prima aparitie

Viorica Dancila a anuntat ca demisioneaza din functia de presedinte al PSD, iar Marcel Ciolacu a fost votat presedintele interimar al partidului. Cum a fost schimbul? Cu adevarat echitabil. Noua fata a formatiunii politice vine cu gafe inca de la prima aparitie. Dupa Viorica Dancila, Marcel Ciolacu vine cu gafe de la prima aparitie Viorica .

Marcel Ciolacu, noul presedinte interimar al PSD: Conducerea partidului nu a fost preluata prin forta. S-a incheiat epoca in care partidul a fost condus de un tatuc (VIDEO)

Marcel Ciolacu a devenit, marti seara, presedintele interimar al PSD in urma demisiei Vioricai Dancila de la conducerea partidului. intr-o conferinta de presa organizata dupa sedinta CEx a PSD, Ciolacu a.

Marcel Ciolacu: Aceasta etapa a excluderilor din PSD a fost depasita, acum este momentul includerilor Ce spune presedintele interimar despre eventuale reveniri in partid (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a anuntat ca a inceput sa creeze un calendar pentru alegerile din organizatii. Cum era normal, azi de dimineata, au lipsit trei colegi eurodeputati, ce aveau .

Viorica Dancila va demisiona de la sefia PSD Liderii PSD isi impart functiile in biroul lui Marcel Ciolacu de la Parlament Ciolacu, Stanescu si Manda vor face pate din conducere colectiva - surse

Liderii PSD s-au reunit luni seara, intr-o sedinta informala, la Parlament pentru a discuta viitorul partidului. intalnirea are loc in contextul in care presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu a avut o discutie cu Viorica Dancila si a convins-o pe aceasta sa-si depuna demisia din fruntea partidului, potrivit surselor HotNews. ro. Decizia urmeaza sa fie anuntata la sedinta Comitetului Executiv al PSD programata marti. 30 Marcel Ciolacu a reusit sa coaguleze sustinerea liderilor PSD pentru a fi sustinut ca presedinte interimar al PSD. Surse participante la discutii au declarat pentru HotNews. ro ca s-a decis ca toata conducerea Biroului Politic sa-si depuna demisia la sedinta CEX de marti.

Marcel Ciolacu este noul presedinte interimar al PSD

Dupa demisia Vioricai Dancila din functie, Marcel Ciolacu a fost numit presedinte interimar al PSD, a anuntat liderul PSD al Sectorului 1, Dan Tudorache, la finalul sedintei Comitetului Executiv, desfasurata la sediul central al partidului, marti seara.

Ce variante se discuta in PSD, dupa infrangerea lui Dancila: Rocada la conducerea partidului, Marcel Ciolacu ar putea fi numit presedinte interimar Firea se incalzeste pe tusa

Dupa infrangerea inregistrata de candidatul PSD la alegerile prezidentiale, in interiorul partidului se ascut cutitele si se contureaza taberele. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca liderul PSD Buzau si presedintle Camerei Deputatilorm Marcel Ciolacu ar fi purtat discutii cu Viorica Dancila si apropiatii acesteia pentru o preluare a partidului fara scandal. Aceleasi surse sustin ca Gabriela Firea ar fi interesata sa intre in competitia pentru functia de presedinte PSD fiind sustinuta de baronul Paul Stanescu.

Prima declaratie a lui Marcel Ciolacu in calitate de presedinte PSD: Nu am preluat partidul prin forta. Nu sunt Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, este noul presedinte interimar al PSD, dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia la CEx-ul partidului. Acesta a afirmat la finalul sedintei ca partidul are nevoie de o resetare si a subliniat ca nu am preluat PSD prin forta.

Marcel Ciolacu: Gabriel Oprea nu e vicepresedinte PSD Viorica Dancila: Tot ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate

Noul presedinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Gabriel Oprea nu este membru al PSD si nici vicepresedinte al partidului. La randul sau, Viorica Dancila a precizat ca toate protocoalele pe care le-a semnat in vederea sustinerii in turul doi al alegerilor prezidentiale nu mai sunt valabile.

Ciolacu, despre diferenta intre el si Dragnea: in primul rand, pe mine ma cheama Marcel Ciolacu

Noul presedinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat marti seara, intrebat care este diferenta intre el si Liviu Dragnea, care a preluat conducerea PSD printr-un gest de forta, ca numele lor difera, scrie Mediafax. Liderul interimar al PSD a precizat ca nu poate fi vorba de o preluare prin forta a sefiei partidului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )