Libnet.ro
UNICEF

17:45

Marcel Ciolacu, dupa revenirea in PSD a lui Tudose: Nu consider ca cei plecati in Pro Romania sunt niste traseisti politici. Cu o zi in urma acesta critica PNL

Adevărul Adevărul,
Marcel Ciolacu, dupa revenirea in PSD a lui Tudose: Nu consider ca cei plecati in Pro Romania sunt niste traseisti politici. Cu o zi in urma acesta critica PNL

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a salutat reintoarcerea in partid a lui Mihai Tudose, vineri, la Conferinta Organizatiei Judetene PSD Braila, si a spus ca nu ii considera pe cei plecati la Pro Romania niste traseisti politici, mai ales ca o parte dintre acestia au fost exclusi din PSD. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu despre revenirea lui Mihai Tudose in PSD: Pe mine nu m-a anuntat ca si-a facut adeziune

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca este dreptul organizatiilor locale sau judetene de a-i reprimi in partid pe cei exclusi in vremea lui Liviu Dragnea. Liderul social - democrat a mai precizat ca nu a discutat cu Mihai Tudose despre reinscrierea acestuia in PSD.

Ciolacu, despre revenirea lui Mihai Tudose in PSD: Nu este un traseist politic

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Brai.

VIDEO Marcel Ciolacu, reales lider al PSD Buzau. Manda: E vulpoiul batran de care avem nevoie. Romascanu: Doar Banica Junior mai umple sala asa

Marcel Ciolacu a fost reales, joi, presedinte al organizatiei judetene a PSD Buzau, iar liderii PSD prezenti la conferinta de alegeri s-au intrecut in laude la adresa sa. Claudiu Manda l-a descris pe liderul interimar al PSD drept vulpoiul batran de care are nevoie partidul, iar fostul ministru al Culturii Lucian Romascanu a spus, despre Ciolacu, ca doar Stefan Banica Junior mai umple sala asa.

Marcel Ciolacu, primit ca un superstar la Buzau intr-o atmosfera de spectacol - VIDEO

Marcel Ciolacu a fost primit ca un superstar la Buzau, acolo unde a fost ales presedintele al organizatiei PSD. Acesta a fost laudat de colegi si ovationat de simpatizanti, intr-o atmosfera de spectacol. Pentru a le face pe plac celor prezenti, liderul interimar al PSD a promis revenirea partidului la guvernare si si-a anuntat candidatura la sefia PSD la Congresul din februarie.

Lovitura devastatoare pentru Viorica Dancila. Ar putea ramane fara functia promisa de Marcel Ciolacu

2020 e abia la inceput, iar Viorica Dancila a porit cu stangul, la fel cum a terminat anul precedent. Dupa pierderea functiei de presedinte al PSD si dupa caderea guvernului in fruntea caruia era, acum s-ar putea sa ramana fara functia promisa de Marcel Ciolacu. Viorica Dancila ar putea sa ramana fara functia promisa de .

MARCEL CIOLACU: Nu am hotarat daca voi candida pentru functia de presedinte al PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca nu este decis daca va candida sau nu pentru functia de presedinte al PSD, dar ca asa cum este normal, isi scrie un proiect politic.

Ce-i raspunde Marcel Ciolacu lui Negoita care conditioneaza intoarcerea in PSD

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu a reactionat, miercuri, la postarea lui Robert Negoita de pe Facebook prin care acesta solicita partidului sa ceara scuze romanilor pentru sustinerea lui Dragnea si a Vioricai Dancila. Ciolacu a scris un comentariu chiar la postarea lui Negoita. Conditiile lui Robert Negoita ca sa revina in PSD: Cei care au contribuit la ticaloseniile din ultimii ani sa faca un pas in spate.

Marcel Ciolacu a fost reales presedinte al organizatiei judetene a PSD Buzau

Peste 450 de social democrati au fost prezenti, joi, la Conferinta Extraordinara a PSD Buzau. Participantii au avut pe ordinea de zi alegerea presedintelui organizatiei judetene dar si a intregii echipe de conducere. Marcel Ciolacu a fost reales joi presedinte al organizatiei judetene.

Marcel Ciolacu, despre alegerile locale si parlamentare din 2020: PSD are capacitatea de a castiga. Guvernul Orban ne ajuta din plin

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat joi, la Buzau, ca partidul pe care il conduce are capacitatea de a castiga atat alegerile locale, cat si cele parlamentare din acest an.

Marcel Ciolacu: PSD va sustine in Parlament eliminarea pensiilor speciale si reducerea TVA

Partidul Social Democrat PSD) va vota in Parlament in favoarea proiectului de lege privind eliminarea pensiilor speciale si a celui pentru reducerea taxei pe valoarea adaugata TVA), a declarat joi, la Buzau, presedintele interimar al social-democratilor, Marcel Ciolacu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )