Libnet.ro
UNICEF

18:15

Marcel Ciolacu: Jurnalistii vor ramane liberi, indiferent cate teancuri de bani le va flutura Orban!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Jurnalistii vor ramane liberi, indiferent cate teancuri de bani le va flutura Orban!

Jurnalistii vor ramane liberi, indiferent cate teancuri de bani le va flutura Orban, a fost mesajul transmis de Marcel Ciolacu, de Ziua Mondiala a Libertati Presei. Anuntul a fost facut pe contul de Facebook, al liderului PSD. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU: Presa romaneasca traverseaza o perioada extrem de complicata, trebuie sa lupte pe doua fronturi

Presa din Romania, care traverseaza o perioada complicata, trebuie sa lupte pe doua fronturi, atat pentru a rezista crizei economice grave, cat si pentru a tine piept suvoiului de stiri false propagate de la inaltimea celor mai inalte institutii ale statului roman, a afirmat duminica, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, lider interimar al PSD.

Marcel Ciolacu afirma ca presedintele Klaus Iohannis a vrut sa acopere incompetenta Guvernului PNL

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca presedintele Klaus Iohannis a vrut sa acopere incompetenta Guvernului PNL pe care il conduce, de asta a avut acea iesire necontrolata si mincinoasa legata de Tinutul Secuiesc. Ciolacu afirma ca PSD va depune plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii impotriva lui Iohannis pentru instigare la ura.

Marcel Ciolacu a rabufnit la adresa lui Iohannis: A fost un atac politic, grosolan, care arunca Romania in trecut

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat la Antena 3 ca discursul lui Klaus Iohannis, prin care acuza ca social-democratii sustin proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc, a fost strict politic.

Marcel Ciolacu (PSD): Guvernul Orban a introdus taxa pe coronavirus. A dat 290.000 de amenzi, in valoare totala de 570 de milioane de lei, dar a efectuat doar 175.000 de teste

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a acuzat Guvernul Orban ca ar fi introdus taxa pe coronavirus, in conditiile in care a dat 290. 000 de amenzi, in valoare totala de 570 de milioane de lei, dar.

Marcel Ciolacu: Guvernul a introdus taxa pe coronavirus!

Guvernul a introdus taxa pe coronavirus! A dat 290. 000 de amenzi, dar a efectuat doar 175. 000 de teste si nu stie nimeni inca numarul exact al persoanelor testate. AMENZI in valoare de 570 de MILIOANE de lei!, afirma presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu: Guvernul a introdus taxa pe coronavirus

Nivelul maxim al amenzilor din Romania e cel mai mare din Europa, sustine Marcel Ciolacu.

PSD, pe un butoi cu pulbere: Marcel Ciolacu si Paul Stanescu sa-si dea demisia. Partidul condus de ei a vandut interesele nationale ale Romaniei

Deputatul Dorel Caprar, fost presedinte al PSD Arad, ii acuza pe Marcel Ciolacu si Paul Stanescu de faptul ca ar fi vandut interesele nationale ale Romaniei. Mai mult, fostul presedinte al Comisiei de aparare din Camera Deputatilor a cerut demisiile celor doi lideri din fruntea partidului.

Florin Citu, despre Marcel Ciolacu: Trebuia sa isi fi dat demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Vicepresedintele PNL, senatorul Florin Citu, a afirmat, miercuri seara, ca Marcel Ciolacu a jucat poker cu independenta si suveranitatea Romaniei, planul fiind dejucat doar de interventia presedintelui Klaus Iohannis. Citu considera ca liderul PSD ar trebui sa demisioneze din fruntea Camerei Deputatilor.

PSD, mancat de la interior: pana si Dancila l-a desfiintat pe Marcel Ciolacu

Modul in care proiectul de autonomie al Tinutului Secuiesc a trecut de Camera Deputatilor, l-a pus pe Marcel Ciolacu in lumina reflectoarelor. Liderul interimar al PSD este presedintele Camerei.

Gabriela Firea propune redeschiderea parcurilor din Capitala Locurile de joaca vor ramane inchise

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca ia in discutie foarte serios redeschiderea parcurilor din Bucuresti si ca va face aceasta propunere Comitetului Municipal pentru Situatii Speciale de Urgenta. Ea afirma ca locurile de joaca vor ramane inchise in prima etapa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )