Libnet.ro
UNICEF

20:15

Florin Citu, despre Marcel Ciolacu: Trebuia sa isi fi dat demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Adevărul Adevărul,
Florin Citu, despre Marcel Ciolacu: Trebuia sa isi fi dat demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Vicepresedintele PNL, senatorul Florin Citu, a afirmat, miercuri seara, ca Marcel Ciolacu a jucat poker cu independenta si suveranitatea Romaniei, planul fiind dejucat doar de interventia presedintelui Klaus Iohannis. Citu considera ca liderul PSD ar trebui sa demisioneze din fruntea Camerei Deputatilor. continuă pe Adevărul

Florin Citu, despre inscrierile in IMM Invest: Avem un singur risc major - Ciolacu, vaslasul lui Dragnea la propriu. Cate cereri s-au depus

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a afirmat marti, la o ora dupa deschiderea inscrierilor in programul IMM Invest, ca s-au depus deja 2. 500 de cereri de finantare si ca singurul risc major il reprezinta presedintele POSD, Marcel Ciolacu, vaslasul lui Dragnea la propriu.

Florin Citu crede ca economia Romaniei isi va reveni: vom fi mai eficienti si mai competitivi!

Ministrul Finantelor, Florin Citu, considera ca masurile luate la primele semne ale crizei de catre guvernul pe care il reprezinta vor face ca economia Romaniei sa isi revina, iar lipsa lor ne-ar fi pus in situatia in care sa nu avem pe ce sa ne bazam.

Orban: Marcel Ciolacu, in loc sa lanseze amenintari la adresa mea, trebuia sa puna pe ordinea de zi proiectul referitor la autonomia Tinutului Secuiesc

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca presedintele Camerei Deputatilor si al PSD, Marcel Ciolacu, in loc sa lanseze amenintari si acuzatii la adresa primului ministru, ar fi trebuit sa puna pe ordinea de zi proiectul referitor la autonomia Tinutului Secuiesc pentru a fi respins.

Orban: Ciolacu trebuia sa supuna plenului Camerei Deputatilor respingerea proiectului privind autonomia Tinutului Secuiesc in loc sa lanseze amenintari la adresa mea

Premierul Ludovic Orban spune ca presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, ar fi trebuit sa puna pe ordinea de zi proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc pentru a fi respins, in loc sa lanseze amenintari si acuzatii la adresa lui in conferinte de presa.

Marcel Ciolacu (PSD): Guvernul Orban a introdus taxa pe coronavirus. A dat 290.000 de amenzi, in valoare totala de 570 de milioane de lei, dar a efectuat doar 175.000 de teste

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a acuzat Guvernul Orban ca ar fi introdus taxa pe coronavirus, in conditiile in care a dat 290. 000 de amenzi, in valoare totala de 570 de milioane de lei, dar.

Marcel Ciolacu: Guvernul a introdus taxa pe coronavirus!

Guvernul a introdus taxa pe coronavirus! A dat 290. 000 de amenzi, dar a efectuat doar 175. 000 de teste si nu stie nimeni inca numarul exact al persoanelor testate. AMENZI in valoare de 570 de MILIOANE de lei!, afirma presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Ludovic Orban, despre adoptarea tacita a legii privind autonomia Tinutului Secuiesc: in loc sa ma ameninte, Marcel Ciolacu ar fi trebuit sa puna proiectul pe ordinea de zi, pentru a fi respins (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat ca s-a ajuns la adoptarea tacita, in Camera Deputatilor, a proiectului de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc, deoarece presedintele Camerei, liderul PSD Marcel Ciolacu, nu a pus.

Marcel Ciolacu: Vom gasi o reglementare pentru ca proiectul de autonomie sa nu fie depus din nou Ce spune despre relatia dintre PSD si UDMR (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor si seful interimar al PSD, a anuntat ca va incepe demersurile, astfel incat sa fie gasita o reglementare care sa impiedice parlamentarii sa mai.

Florin Citu: Economia romaneasca isi va reveni

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma ca executia bugetara pentru luna martie demonstreaza ca Gu.

Marcel Ciolacu a rabufnit la adresa lui Iohannis: A fost un atac politic, grosolan, care arunca Romania in trecut

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat la Antena 3 ca discursul lui Klaus Iohannis, prin care acuza ca social-democratii sustin proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc, a fost strict politic.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )