Libnet.ro
UNICEF

06:45

Marcel Ciolacu se lauda ca a depasit PNL la votul politic din Capitala

România Liberă România Liberă,
Marcel Ciolacu se lauda ca a depasit PNL la votul politic din Capitala

Marcel Ciolacu, liderul PSD, cauta sa vada partea plina a paharului dupa ce Gabriela Firea, candidat. continuă pe România Liberă

Marcel Ciolacu: Romanii au intotdeauna dreptate. in acest moment, din toate statisticile, domnul Nicusor Dan este primarul general al Capitalei (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, intr-o conferinta de presa ca, potrivit tuturor statisticilor, Nicusor Dan este noul primar general al Capitalei. Liderul social-democrat a precizat ca urmeaza.

Marcel Ciolacu, declaratii dupa ce a votat: Sunt ferm convins ca bucurestenii, astazi, vor alege continuitatea si oamenii care le-au fost alaturi in aceasta perioada dificila

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu a votat pentru alegerile locale din 2020. Presedintele PSD este de parere ca romanii vor alege astazi continuitatea si persoanele care le-au fost alaturi in aceasta.

VIDEO Marcel Ciolacu: Asteptam rezultatele oficiale Va reamintesc ca am dublat votul politic pe Bucuresti de la ultimele alegeri europarlamentare

Marcel Ciolacu a sustinut duminica seara ca PNL se afla pe locul al treilea in Capitala, in urma alegerilor locale, iar PSD este pe primul loc la votul politic, dublandu-si rezultatul de la alegerile europarlamentare. intrebat care va fi viitorul Gabrielei Firea in PSD, Ciolacu a sustinut ca voturile nu s-au numarat si ca aceasta este un politican de exceptie si locul sau e in prima linie a PSD.

CIOLACU: Am dublat votul politic la Bucuresti de la ultimele alegeri europarlamentare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca informatiile pe care le-a primit in urma votului din tara confirma ca PSD este cel mai mare partid politic, iar PSD este pe primul loc la votul politic si in Capitala. intrebat care va fi viitorul Gabrielei Firea in PSD, liderul social-democrat spune ca voturile nu s-au numarat si ca aceasta este un politican de exceptie si locul sau e in prima linie a PSD. Vom avea cel mai mare numar de alesi locali, sustine Ciolacu, conform news. ro.

Ciolacu: Am dublat votul politic la Bucuresti de la ultimele alegeri europarlamentare Vom avea cel mai mare numar de alesi locali

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca informatiile pe care le-a primit in urma votului din tara confirma ca PSD este cel mai mare partid politic, iar PSD este pe primul loc la votul politic si in Capitala. intrebat care va fi viitorul Gabrielei Firea in PSD, liderul social-democrat spune ca voturile nu s-au numarat si ca aceasta este un politican de exceptie si locul sau e in prima linie a PSD.

PNL: Marcel Ciolacu s-a opus prelungirii votarii in sectiile unde s-au format cozi. Scrisoarea trimisa catre BEC de presedintele PSD

Siegfried Muresan, europarlamentarul si vicepresedinte al PPE a anuntat pe pagina de Facebook ca presedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a opus prelungirii procesului electoral in sectiile de vot unde s-au.

Marcel Ciolacu: Am castigat alegerile locale, partidul are capacitatea sa castige si parlamentarele

Marcel Ciolacu sustine ca PSD a castigat alegerile locale, iar partidul are capacitatea sa se uneasca si sa castige si alegerile parlamentare. Au cumparat primari, au mers cu manipulari, presedintele a devenit presedintele PNL-ului, au incercat orice este posibil sa distruga acest partid,, a spus Marcel Ciolacu, la RTV.

MARCEL CIOLACU: USR PLUS au castigat pe greselile facute de cele doua partide mari

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, considera ca victoriile repurtate de Alianta USR-PLUS la alegerile din 27 septembrie se datoreaza greselilor facute de PNL si PSD sau saturatiei la care a ajuns electoratul dand exemplu, in acest sens, judetele Braila si Vrancea.

Judetul lui Marcel Ciolacu ramane fief PSD. Social-democratii au luat cele mai multe primarii

Organizatia Judeteana Buzau a Partidului Social Democrat, condusa de Marcel Ciolacu, lider si la nivel national, a castigat un numar de 67 de primarii, dintr-un total de 87. Celelalte 20 de primarii sunt impartite intre PNL, PMP, PRO Romania si USR-PLUS.

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban a participat la mitinguri electorale dupa ce campania s-a terminat. PSD va depune plangeri la DNA (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul social-democratilor, a anuntat, sambata, ca PSD va depune plangeri penale la DNA pentru ca pemierul Ludovic Orban, care este si presedintele PNL, a mers la mitinguri electorale in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )