Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO Marcel Ciolacu: Asteptam rezultatele oficiale Va reamintesc ca am dublat votul politic pe Bucuresti de la ultimele alegeri europarlamentare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Marcel Ciolacu: Asteptam rezultatele oficiale Va reamintesc ca am dublat votul politic pe Bucuresti de la ultimele alegeri europarlamentare

Marcel Ciolacu a sustinut duminica seara ca PNL se afla pe locul al treilea in Capitala, in urma alegerilor locale, iar PSD este pe primul loc la votul politic, dublandu-si rezultatul de la alegerile europarlamentare. intrebat care va fi viitorul Gabrielei Firea in PSD, Ciolacu a sustinut ca voturile nu s-au numarat si ca aceasta este un politican de exceptie si locul sau e in prima linie a PSD. continuă pe Hotnews

Marcel Ciolacu: Nu stim daca Gabriela Firea a pierdut, haideti sa asteptam rezultatele finale. Vom avea in continuare cel mai mare numar de alesi locali

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, este rezervat cu privire la rezultatele exit poll-ului realizat de CURS-Avangarde, care il dau pe Nicusor Dan castigator detasat al cursei pentru Primaria.

Marcel Ciolacu explica unde a gresit PSD

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, duminica, dupa inchiderea urnelor, ca este mandru de Gabriela Firea si asteapta rezultatele finale pentru alegerile din Capitala. in privinta greselilor facute de PSD, Ciolacu a spus ca acestea au venit in cascada acum 3 ani.

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban a participat la mitinguri electorale dupa ce campania s-a terminat. PSD va depune plangeri la DNA (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul social-democratilor, a anuntat, sambata, ca PSD va depune plangeri penale la DNA pentru ca pemierul Ludovic Orban, care este si presedintele PNL, a mers la mitinguri electorale in.

Ludovic Orban a incalcat legea grav chiar azi. Ce a facut Ludovic Orban l-a scos pe Marcel Ciolacu din minti!

Ludovic Orban si-a sustinut colegii de partid pentru aceste alegeri locale, de cate ori a avut ocazia. Dar, conform delcaratiilor lui Marcel Ciolacu, acesta ar fi incalcat legea prin participarea azi la intalniri electorale, desi campania s-a incheiat. Ludovic Orban a incalcat legea grav chiar azi Conform unei declaratii date astazi de catre Marcel Ciolacu, .

MARCEL CIOLACU: Ar fi cazul ca prim-ministrul sa aiba decenta sa dubleze alocatiile

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi, la Zalau, ca premierul Ludovic Orban ar trebui sa aiba decenta de a aloca banii necesari dublarii alocatiilor copiilor, in conditiile in care in prima saptamana de mandat a platit o suma mult mai mare unei clientele politice.

Marcel Ciolacu il asteapta pe Robert Negoita inapoi in PSD. Ce mesaj transmite

Marcel Ciolacu a afirmat, duminica seara, ca vinovat pentru faptul ca nu s-a putut realiza o Stanga unita este presedintele Pro Romania, Victor Ponta. Liderul PSD ii reproseaza acestuia ca l-a convins pe Robert Negoita sa plece din PSD, dar ca spera ca edilul de la Sectorul 3 sa revina in partid.

Marcel Ciolacu regreta ca nu s-a ajuns la o alianta a Stangii pentru Primaria Capitalei: Daca Ponta doreste sa facem o fuziune, cu mare placere

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat ca regreta faptul ca nu s-a putut ajunge la o alianta a Stangii in Bucuresti. Am fost unul dintre cei care am sustinut o stanga unita, dar nu puteam sa.

PNL: Marcel Ciolacu s-a opus prelungirii votarii in sectiile unde s-au format cozi. Scrisoarea trimisa catre BEC de presedintele PSD

Siegfried Muresan, europarlamentarul si vicepresedinte al PPE a anuntat pe pagina de Facebook ca presedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a opus prelungirii procesului electoral in sectiile de vot unde s-au.

Marcel Ciolacu, presedintele PSD: Astazi se aleg gospodarii oraselor si judetelor, nu oameni politici

Presedintele PSD, deputatul Marcel Ciolacu, a mers la ora 9. 00 sa voteze, la Scoala Gimnaziala Episcop Dionisie Romano, insotit de cativa colegi de partid din Buzau.

Marcel Ciolacu, dupa vot: Sper ca perioada umilintei sa ia sfarsit

Alegeri locale 2020. Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a votat duminica, in jurul orei 8:45 la o scoala gimnaziala din Buzau.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )