Libnet.ro
UNICEF

21:30

Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru presedinte: Iohannis, te cateri pe cadavre fara rusine pentru a tine la putere guvernul Mortii!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru presedinte: Iohannis, te cateri pe cadavre fara rusine pentru a tine la putere guvernul Mortii!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a reactionat dur, marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a precizat ca PSD este vinovatul moral pentru incendiul de la ATI COVID Piatra Neamt, in urma caruia au murit arse 10 persoane. continuă pe Antena3

Simona Halep, mesaj dur pentru cei care nu cred in virus. Adevarul despre simptomele sale

Simona Halep s-a vindecat de coronavirus, iar intre timp a reluat, luni, si pregatirea pentru noul sezon competitional. De altfel, numarul doi WTA le transmite un mesaj celor care nu cred in existenta noului coronavirus. Simona Halep, mesaj dur pentru cei care nu cred in virus E prima zi in care ma antrenez 100%. Am .

Klaus Iohannis: Autoritatile locale PSD-iste au aplicat masurile anti-COVID dupa ureche Marcel Ciolacu: Uita-te pe harta, Iohannis, si lasa alegerile, ca le vei pierde!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca PSD este vinovatul moral pentru tragedia de la Piatra Neamt deoarece in multii ani in care a fost la guvernare la nivel central si local aproape a adus in.

Ciolacu, replica dura pentru Iohannis: Te cateri pe cadavre fara rusine pentru a tine la putere guvernul mortii! Esti un politruc de cea mai joasa speta!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, il acuza pe Klaus Iohannis ca a ales sa abordeze tragedia de la Piatra Neamt intr-o cheie politica, in momentul in care a gasit PSD vinovat de ceea ce s-a intamplat acolo.

Victor Ponta, dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD isi suspenda campania electorala: Si cu ce ii ajuta pe oameni? Sau va faceti si voi campanie pe tragedia oamenilor?

Fostul premier Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a reactionat dur dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD isi suspenda campania electorala in contextultragedieide la Piatra Neamt, care a.

Marcel Ciolacu: E timpul sa nu mai paseze raspunderea, ci sa isi asume deciziile!

Marcel Ciolacu cere presedintelui Klaus Iohannis si premierului Ludovic Orban sa nu mai paseze raspunderea, ci sa isi asume deciziile privind sistemul de sanatate in Romania.

Marcel Ciolacu: Salut victoria istorica a Maiei Sandu in alegerile prezidentiale din Republica Moldova!

Marcel Ciolacu a postat un mesaj pe o retea sociala in care saluta victoria istorica a Maiei Sandu obtinuta impotriva contracandidatului ei, Igor Dodon.

Marcel Ciolacu: Medicul erou de la Piatra Neamt trebuie sa aiba parte de cel mai bun tratament

Lliderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, sambata, condoleante familiilor celor care au murit in urma incendiului declansat la sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt.

Marcel Ciolacu saluta alegerea Maiei Sandu: O apropiere strategica de Europa si de Romania, singura garantie a unui viitor mai bun

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a salutat alegerea Maiei Sandu ca presedinte a Republicii Moldova, aceasta fiind prima femeie de peste Prut care este aleasa intr-o asemenea functie.

MARCEL CIOLACU, DESPRE VICTORIA MAIEI SANDU: O confirmare a dorintei majoritatii cetatenilor Republicii Moldova de apropiere strategica de Europa si de Romania

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, considera ca victoria Maiei Sandu in alegerile prezidentiale din Republica Moldova reprezinta o confirmare a dorintei majoritatii cetatenilor acestei tari de apropiere strategica de Europa si de Romania.

MARCEL CIOLACU: Iata avizele si autorizatia DSP care demonstreaza ca sectia ATI functiona in legalitate

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut ca exista avize si autorizatia DSP care demonstreaza ca sectia ATI de la etajele 2 si 3 ale Spitalul Judetean Neamt functiona in legalitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )