Libnet.ro
UNICEF

19:16

MARCEL CIOLACU: Orice forma de amenintare din partea Rusiei este inacceptabila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Orice forma de amenintare din partea Rusiei este inacceptabila

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu a afirmat ca este inacceptabila orice forma de amenintare din partea Rusiei. El a precizat ca securitatea nationala va fi consolidata si mai mult in lunile si anii urmatori, iar arcul de tensiune despre care vorbeste purtatoarea de cuvant a MAE rus Maria Zaharova este generat de catre rusi, nicidecum de catre NATO. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu: Orice forma de amenintare din partea Federatiei Ruse este inacceptabila!

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a reactionat intr-o postare pe Facebook la mesajul de atentionare transmis de Ministerul Afacerilor Externe din Rusia catre Romania si a catalogat gestul drept inacceptabil.

Marcel Ciolacu: Orice forma de amenintare din partea Federatiei Ruse este inacceptabila

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu a afirmat ca este inacceptabila orice forma de amenintare din partea Rusiei. El a precizat ca securitatea nationala va fi consolidata si mai mult in lunile si anii urmatori, iar arcul de tensiune despre care vorbeste purtatoarea de cuvant a MAE rus Maria Zaharova este generat de catre rusi, nicidecum de catre NATO.

Ambasadorul SUA in Romania il critica pe Marcel Ciolacu pentru lipsa de colaborare in combaterea traficului de persoane. Replica liderului PSD

Ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman, il critica pe liderul PSD Marcel Ciolacu pentru lipsa de colaborare in combaterea traficului de persoane. La randuol sau, Ciolacu i-a transmis trimisului lui.

Marcel Ciolacu: Rectificarea bugetara e facuta in bataie de joc si nu rezolva niciuna din marile probleme. O vom corecta in Parlament

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca rectificarea bugetara anuntata de Guvernul Orban este facuta in bataie de joc si ca Parlamentul va avea grija sa.

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece cu peste 250 de voturi Avem imprumut de 1.000 de euro pe secunda

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a declarat ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, pe care social-democratii o vor depune in Parlament pe 17 august, va trece cu peste 250 de voturi. Pentru.

Presedintele Iohannis este nevoit sa minta periodic, sustine liderul PSD, Marcel Ciolacu

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, este de parere ca presedintele Klaus Iohannis.

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece cu peste 250 de voturi

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca motiunea de cenzura pe care PSD o va depune in Parlament impotriva Guvernului Orban, va trece cu peste 250 de voturi.

Marcel Ciolacu, catre Orban: Va deranjeaza ca s-a aflat cum ati jefuit bugetul public sub umbrela starii de urgenta

Vorbe dure aruncate in plenul Parlamentului! Marcel Ciolacu, liderul PSD si al Camerei Deputatilor, i-a transmis premierului Ludovic Orban, dupa ce acesta a prezentat raportul privind deschiderea scolilor si organizarea alegerilor locale in conditii de pandemie, ca a scapat situatia de sub control si ca PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului, luni, pe 17 august.

Liberalul Florin Roman raspunde acuzatiilor lui Marcel Ciolacu: Serios? Adrian Nastase si Liviu Dragnea ai cui presedinti au fost?

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a reactionat dupa ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat guvernarea PNL ca a aruncat tara in haos, a pierdut controlul in lupta cu epidemia de coronavirus si ca a.

Scandal in PSD! Teodorovici, la cutite cu Marcel Ciolacu: Trebuie sa isi asume batalii politice

Eugen Teodorovici l-a criticat dur liderul PSD, Marcel Ciolacu, spunand nu si-a asumat batalii politice si ca din cauza lui partidul nu reuseste sa acumuleze capital electoral.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )