Libnet.ro
UNICEF

08:30

MARCEL CIOLACU: Parlamentarii PSD vor fi impartiali la audierile ministrilor propusi in Guvernul Citu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Parlamentarii PSD vor fi impartiali la audierile ministrilor propusi in Guvernul Citu

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca parlamentarii partidului vor fi impartiali la audierile ministrilor propusi in Cabinetul Citu, adaugand ca ii e greu sa creada ca un ministru care a avut pana acum de trei ori un vot negativ de la parlamentari va primi de aceasta data un unul pozitiv. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu: Daca coronavirusul continua, e posibil sa facem congresul PSD online

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut luni ca social-democratii si-ar putea sustine congresul online, de teama raspandirii coronavirusului. Totodata, Ciolacu a negat informatiile.

Europa Libera: Marcel Ciolacu a adus un consultant american pentru strategia politica a PSD

Surse din conducerea PSD au declarat pentru Europa Libera ca presedintele interimar Marcel Ciolacu a apelat la serviciile unui consultant american pentru a stabili strategia politica a social-democratilor. Potrivit surselor Europa Libera, consultantul american a venit cam de o luna si se va ocupa inclusiv de interpretarea sondajelor de opinie. De asemenea, un rol important in echipa lui Marcel Ciolacu il are consultantul politic Bogdan Popescu, acesta lucrand cu mai multi lideri PSD in ultimii 17 ani.

Soarta Sorinei Pintea in PSD ar putea fi decisa marti. Marcel Ciolacu: Maine voi avea o sedinta informala cu toti presedintii de organizatii judetene

Marcel Ciolacu a precizat ca o decizie cu privire la soarta Sorinei Pintea in PSD va fi luata marti, cand presedintii filialelor judetene se reunesc intr-o sedinta informala. Am luat act de propunerea.

Marcel Ciolacu, anunt despre Sorina Pintea. Este o decizie care afecteaza intregul partid

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, luni, referitor la propunerea venita din partea presedintelui PSD Maramures, Gabriel Zetea, care vrea suspendarea din partid a Sorinei Pintea, ca va avea loc o discutie informala, pentru a se decide abordarea in astfel de situatii.

PeBloguri: Marcel Ciolacu: PNL a inceput cu un abandon campania electorala!

PNL a inceput cu un abandon campania electorala! Chiar acolo unde se bateau cu pumnii in piept ca e miza cea mai importanta pentru ei: in Bucuresti!, a afirmat pe contul sau de Facebook liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: PNL a inceput cu un abandon campania electorala!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu,este de parere ca PNL o sustine, de fapt, pe Gabriela Firea la Primaria Bucurestiului. Seful social-democratilor sustine ca liberalii se ascund in spatele lu.

Trei zile pentru audierile ministrilor din Guvernul Citu. Votul de investitura ar urma sa fie dat lunea viitoare

Votul de investitura a guvernului Citu ar urma sa fie dat luni, 9 martie, audierile ministrilor fiind programate pentru zilele de 3, 4 si 5 martie.

Orban, intrebat daca parlamentarii PNL vor vota guvernul Citu: Vor face ce e mai bine pentru tara

Ludovic Orban a evitat un raspuns transant cand a fost intrebat daca parlamentarii PNL vor vota Guvernul Citu. Parlamentarii PNL vor face ce e mai bine pentru tara. ) Vor actiona in conformitate cu prevederile constitutionale, a raspuns el.

Orban nu garanteaza ca parlamentarii PNL vor vota Guvernul Citu: Vor face ceea ce este mai bine pentru tara

Liderul PNL Ludovic Orban a refuzat sa spuna daca parlamentarii liberali vor vota pentru investirea Guvernului Citu. Pozitia lui Orban confirma faptul ca obiectivul PNL e fortarea alegerilor anticipate. Ministrii propusi de Florin Citu vor fi audiati marti, miercuri si joi, iar saptamana viitoare va avea loc votul in plen.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )