Libnet.ro
UNICEF

13:16

Marcel Ciolacu: Pentru pacanele DA! Pentru fermieri NU! PNL nu mai are nicio jena, nicio masura, nicio limita a bunului simt!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Pentru pacanele DA! Pentru fermieri NU! PNL nu mai are nicio jena, nicio masura, nicio limita a bunului simt!

Marcel Ciolacu arunca din nou sageti catre cei aflati la conducerea Guvernului PNL, spunand ca nu mai au nicio jena, nicio masura, nicio limita a bunului simt. continuă pe Antena3

Antoneta Ionita: Marcel Ciolacu vrea sa dea jos Cabinetul Orban nu pentru a veni la guvernare, ci pentru a arata ca merita sa fie presedinte plin al PSD

Deputatul Antoneta Ionita sustine ca anuntul lui Marcel Ciolacu referitor la depunerea motiunii de cenzura are legatura nu cu incercarea de venire la guvernare a social-democratilor, ci e un semnal al liderului interimar al PSD care vrea la congres sa fie ales presedinte statutar.

MARCEL CIOLACU: PSD va depunde motiune de cenzura dupa ce starea de alerta se va incheia

Anuntul a fost facut de interimarul de la sefia PSD, Marcel Ciolacu, iritat ca guvernul i-a pus in vedere parlamentului, dominat de PSD si a carui conducere este detinuta integral de PSD, ca a prelungit starea de alerta cu 30 de zile in loc sa ceara incuviintarea parlamentului, anunta Radio Europa Libera.

Scrisoarea lui Marcel Ciolacu si Robert Cazanciuc pentru Ludovic Orban

Marcel Ciolacu si Robert Cazanciuc i-au transmis, miercuri, o scrisoare premierului Ludovic Orban cu privire la prelungirea starii de alerta.

MARCEL CIOLACU: Parlamentul va functiona si in luna iulie si in luna august

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, anunta ca in acest an nu va fi vacanta parlamentara, PSD urmand a merge in Parlament cu un pachet de masuri.

Marcel Ciolacu, despre prelungirea starii de alerta: incercam sa modificam Hotrarea de Guvern. Am luat decizia cu colegii mei ca aceasta prelungire sa fie pentru 15 zile

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti seara ca social-democratii vor incerca sa modifice Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta astfel incat sa fie introdusa o.

Marcel Ciolacu, despre prelungirea starii de alerta: incercam sa modificam Hotararea de Guvern. Am luat decizia cu colegii mei ca aceasta prelungire sa fie pentru 15 zile

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti seara ca social-democratii vor incerca sa modifice Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta astfel incat sa fie introdusa o.

Marcel Ciolacu, despre reluarea activitatii in biserici: Le-a dat Dumnezeu mintea de pe urma!

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a avut o prima reactie dupa ce a aparut informatia ca, in cadrul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, s-ar fi decis ca slujbele sa fie reluate in lacasurile de cult.

Razboi in PSD! Marcel Ciolacu il ataca dur pe Eugen Teodorovici: Ar trebui sa vorbeasca in interiorul partidului!

In interiorul Partidului Social Democrat a izbucnit un adevarat razboi. Liderul interimar, Marcel Ciolacu a reactionat acid cu privire la presedintele executiv al partidului, Eugen Teodorovici.

Marcel Ciolacu, atac furibund la liberali: Ceea ce a facut Guvernul in privinta starii de alerta este un abuz inimaginabil!

Marcel Ciolacu vine cu acuzatii grave la adresa guvernului liberal. Liderul PSD spune ca Executivul a facut un abuz inimaginabil cu privire la starea de alerta.

Marcel Ciolacu: PSD incepe sa lucreze la textul motiunii de cenzura pe care o vom depune in prima zi dupa ce starea de alerta se va incheia (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, miercuri, ca social-democratii vor incepe sa lucreze la textul unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Orban, motiune care va fi depusa imediat du.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )