Libnet.ro
UNICEF

11:00

Marcel Ciolacu: PNL i-a pacalit cu cinism pe copiii tarii cu alocatiile

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: PNL i-a pacalit cu cinism pe copiii tarii cu alocatiile

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat un atac dur la adresa PNL si a Guvernului Citu, dupa ce prim-ministrul a anuntat ca alocatiile copiilor nu vor fi majorate cu 40% in 2021, ci doar cu 20%, chiar daca Guvernul Orban promisese ca alocatiile vor fi majorate de doua ori, cu cate 20%, in anul 2021. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu pune tunurile pe PNL si USR-PLUS: Nu credeam ca sunteti atat de josnici incat sa mintiti milioane de copii. Le-ati dat o teapa cu dedicatie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un atac foarte dur la adresa coalitiei de guvernare, dupa ce partidele de la putere au decis sa majoreze doar cu 20% alocatiile.

MARCEL CIOLACU: Cabinetul Citu a dat oficial startul austeritatii

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Guvernul Citu nu a avut nevoie decat de cateva zile pentru a-si da arama pe fata, iar astazi a dat oficial startul austeritatii prin decizia de a stopa cresterea valorica a prestatiilor sociale.

Marcel Ciolacu: Generosul Citu le ofera muncitorilor romani cate 2 lei in plus pe zi. Guvernul si-a dat arama pe fata

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat, luni, ca Guvernul condus de liberalul Florin Citu nici bine nu a ajuns la Palatul Victoria ca a si inceput cu masurile de austeritate. Liderul social-democratilor a .

Marcel Ciolacu: Citu si-a dat arama pe fata! A dat oficial startul austeritatii!

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat un atac la adresa prim-ministrului Florin Citu, dupa ce acesta a anuntat planul economic al Guvernului pentru anul viitor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )