Libnet.ro
UNICEF

22:30

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa investirea Guvernului Citu. Ciolaniada Dreptei Rapace, gata sa fure tot in regim de urgenta

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, prima reactie dupa investirea Guvernului Citu. Ciolaniada Dreptei Rapace, gata sa fure tot in regim de urgenta

Marcel Ciolacu a transmis, miercuri seara, un nou atac la adresa Guvernului Citu, chiar in timp ce ministrii din noul Executiv depuneau juramantul la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Klaus Iohannis. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa ce presedintele l-a desemnat premier pe Florin Citu

Marcel Ciolacu a comentat, marti seara, la Antena 3, desemnarea lui Florin Ciu ca premier de catre presedintele Klaus Iohannis.

Orban, dupa investirea Guvernului Citu: PSD si AUR sunt tributari unor metehne din trecut, care au facut rau societatii romanesti VIDEO

Presedintele PNL Ludovic Orban a lansat un atac asupra AUR si PSD miercuri, dupa votul din Parlament privind instalarea Guvernului Citu. Acesta a subliniat ca PNL nu putea face alianta cu doua formatiuni cu totul si cu totul tributari unor mentalitati din trecut.

Noul Guvern, la prima sedinta dupa investitura. Florin Citu: Sunt convins ca va fi o guvernare stabila si de lunga durata (VIDEO)

Premierul Florin Citu si ceilalti membri ai noului Guvern s-au reunit, miercuri seara, la Palatul Victoria, pentru o prima sedinta dupa momentul investiturii. Adunity_105147 Prima sedinta.

Benny Adegbuyi, prima reactie dupa ce l-a facut KO pe Badr Hari

Cel mai bine cotat luptator roman de kickboxing al momentul este fara doar si poate Benny Adegbuyi. Acesta a devenit challenger obligatoriu pentru centura mondiala a greilor in promotia Glory, dupa ce l-a invins prin KO pe legendarul marocan Badr Hari.

Marcel Ciolacu crede ca a fost pus la conducerea guvernului cel mai mare gropar al Romaniei

Ciolacu sustine ca PSD a votat impotriva Guvernului pentru ca nu doreste austeritate, saracie si privatizari cu dedicatie.

Marcel Ciolacu: PSD le-a reamintit celor trei partide de dreapta ca il pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al Romaniei

PSD a votat impotriva Guvernului Citu, a subliniat Marcel Ciolacu, presedintele formatiunii social-democrate, care sustine ca Romania nu mai poate suporta o noua guvernare de tip CDR. Marcel Ciolacu:.

Marcel Ciolacu: PSD nu va vota niciodata un astfel de guvern. Sunteti o rusine nationala Cred ca pana si mocheta din birou v-au ales-o ei, domnule Citu (VIDEO)

Partidul Social Democrat nu va vota Guvernul Citu, a anuntat Marcel Ciolacu, presedintele formatiunii, care a catalogat drept o rusine nationala cabinetul propus de PNL, USR-PLUS si UDMR. Marcel.

Marcel Ciolacu, despre programul de guvernare al Cabinetului Citu: Austeritate, haos si promisiuni electorale aruncate la gunoi

Marcel Ciolacu a criticat programul de guvernare cu care liberalul Florin Citu s-a dus in Parlament. Liderul social-democratilor a spus ca Dreapta politica pregateste masuri de austeritate, isi ignora total.

MARCEL CIOLACU: Cele trei partide de dreapta il pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al Romaniei

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca cele trei partide de dreapta din coalitia de guvernare l-au pus la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al Romaniei.

MARCEL CIOLACU: Sunt anumite probleme cu constituirea Parlamentului

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat duminica seara, ca ar fi o problema cu constituirea Parlamentului dupa ce grupul minoritatilor se afla in izolare deoarece un reprezentant al acestuia a fost confirmat cu Covid-19 si sunt si alti parlamentari in izolare, dar si ca reprezentantii minoritatilor nationale s-au intalnit cu Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2332 seconds )