Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu, primul pe lista Camerei Deputatilor in judetul Buzau

România Liberă România Liberă,
Marcel Ciolacu, primul pe lista Camerei Deputatilor in judetul Buzau

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, este primul pe lista electorala social-democrata propusa alegatori. continuă pe România Liberă

Ce se intampla cu Laura Vicol, fosta avocata a Alinei Bica. Marcel Ciolacu a facut anuntul

Mai avem aproape doua luni pana la Alegerile Parlamentare din decembrie. Partidele au inceput sa-si anunte viitorii candidati si listele aferente, atat a Senat, cat si la Camera Deputatilor. Marcel Ciolacu anunta de ieri, o parte din viitorii candidati. Printre acestia se numara si avocata Laura Vicol. Ce se intampla cu Laura Vicol, fosta avocata .

Oprisan: Marcel Ciolacu nu e stapanul PSD. Motivul pentru care a propus invalidarea listelor imi scapa

Marian Oprisan a declarat ca Marcel Ciolacu nu e stapanul PSD si nu intelege motivul pentru care a propus Consiliului Politic National invalidarea listelor PSD Vrancea pentru alegerile parlamentare. Acesta a adaugat ca nici nu a vrut sa candideze pentru un loc la Senat, insa primarii, colegii din organizatia social-democrata au decis, cu unanimitate de voturi lista de candidati.

Marcel Ciolacu: Lipsa cronica de specialisti in actualul Guvern, cea mai mare problema a Romaniei. Scenariul rosu pentru Bucuresti dovedeste lipsa totala de solutii Rectorul UMF Targu Mures, pe lista PSD la alegerile parlamentare (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat noi critici catre Guvernul Orban, pe care l-a acuzat de o lipsa cronica de specialisti. Liderul social-democratilor sustine ca toate deciziile Guvernului nu au.

MARCEL CIOLACU: Nu a existat negociere cu PNL sau USR pentru sustinerea lui Iordache la Consiliul Legislativ

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara ca nu a existat vreo negociere cu PNL sau cu USR pentru sustinerea lui Florin Iordache la Consiliul Legislativ.

MARCEL CIOLACU: Nici astazi Iohannis nu o propus nicio masura pentru combaterea pandemiei

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi, dupa conferinta de presa sustinuta de presedintele Klaus Iohannis, ca nici cu aceasta ocazie seful statului nu a propus vreo masura pentru combaterea pandemiei.

MARCEL CIOLACU: inchidem scolile, dar tinem alegerile

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut luni ca autoritatile trateaza cu dubla masura criza sanitara, referindu-se astfel la inchiderea scolilor, precum si la dorinta PNL si a presedintelui Iohannis de a tine alegerile parlamentare, potrivit g4media.

Marcel Ciolacu, dezvaluiri despre modul in care sunt raportate cazurile de coronavirus: O sa le ascunda pe timpul weekendului

Marcel Ciolacu afirma ca guvernul condus de Ludovic Orban ar fi incercat sa modifice modul in care este raportat numarul de cazuri de coronavirus. Mai exact, s-a urmarit ca datele acestea sa fie prezentate cu intarziere. STS le-ar fi incurcat, insa, planurile guvernantilor.

Marcel Ciolacu: Prioritatea noastra trebuie sa fie sanatatea romanilor si dialogul intre fortele politice. Acest lucru nu se poate intampla decat daca Presedintele Romaniei renunta sa mai fie si presedintele PNL

Marcel Ciolacu a lansat, joi, un apel catre presedintele Klaus Iohannis, caruia i-a cerut sa incerce macar sa devina presedintele tuturor romanilor. Totodata, liderul PSD sustine ca in continuare.

Marcel Ciolacu, sageti catre PNL: Nu mai bine nu-l votau, decat sa-l conteste?

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, ii acuza pe liberali ca au sustinut alegerea lui Florin Iordache l.

Marcel Ciolacu: Nici astazi, Iohannis nu o propus nicio masura pentru combaterea pandemiei

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca nici astazi nu o propus nicio masura pentru combaterea pandemiei. Liderul social-democratilor a declarat ca partidul sau are si solutiile si oamenii pregatiti pentru a recapata controlul asupra pandemiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )