Libnet.ro
UNICEF

10:15

Marcel Ciolacu, liderul PSD: Marile primarii si consiliile judetene intra in colaps financiar de la 1 iunie Perspectiva prezentata de Guvern arata imposibilitatea de a mari pensiile cu 40% (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu, liderul PSD: Marile primarii si consiliile judetene intra in colaps financiar de la 1 iunie Perspectiva prezentata de Guvern arata imposibilitatea de a mari pensiile cu 40% (VIDEO)

Marcel Ciolacu a acuzat, marti, Guvernul Orban ca nu a alocat suficienti bani pentru functionarea spitalelor in acest context special generat de epidemia de coronavirus. Prin urmare, consiliile judetene si. continuă pe B1

Ciolacu: De la 1 iunie, consiliile judetene si marile primarii de municipiu vor intra in colaps financiar

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat, marti, ca de la 1 iunie consiliile judetene si primariile de municipii vor intra in colaps financiar. Liderul social democrat sustine ca acest lucru se datoreaza faptului ca Guvernul nu a alocat banii necesari functionarii spitalelor in perioada epidemiei de coronavirus.

Marcel Ciolacu: Nu vor mai exista bani pentru spitale. Primariile vor intra in colaps

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca in curand nu vor mai exista bani pentru spitale.

Marcel Ciolacu, replica pentru Klaus Iohannis: Noi in Parlament am vrut sa protejam nivelul de trai al romanilor si capitalul romanesc PSD a intins o mana catre dialog. Ati refuzat-o!

PSD a vrut sa protejeze, in Parlament, nivelul de trai al romanilor si capitalul romanesc, sustine Marcel Ciolacu, care l-a criticat pe presedintele Iohannis si a aparat demersurile facute de parlamentarii.

MARCEL CIOLACU: Guvernul nu ia nicio masura reala de sprijin pentru populatie si companii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca Guvernul PNL nu ia nicio masura reala de sprijin pentru populatie si companii.

Marcel Ciolacu: Multi romani abia daca mai au bani pentru o luna ca sa supravietuiasca

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a lansat un atac asupra ministrului de Finante, Florin Citu, pe care l-a acuzat ca nu a luat masuri pentru a preveni o criza economica majora pentru romani.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )