Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu: PSD merge la Cotroceni cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern PSD minoritar sau guvern de uniune nationala

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: PSD merge la Cotroceni cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern PSD minoritar sau guvern de uniune nationala

Liderul PSD Marcel Ciolacu a confirmat, joi, ca va participa la consultarile convocate de presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, la inceputul saptamanii viitoare. Ciolacu spune ca Iohannis ar trebui sa accepte varianta unui guvern minoritar PSD sau a unui guvern de uniune nationala in care premierul este dat de PSD, castigatorul alegerilor parlamentare din 6 decembrie. continuă pe Antena3

Ciolacu: Merg la Cotroceni cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala Rafila e in izolare, nu stiu daca are test COVID pozitiv

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi seara ca va merge luni la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis pentru formarea noului guvern cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala. El a spus ca va merge singur la Cotroceni, pentru ca Rafila este in continuare in izolare, sotia acestuia avand COVID-19. Ciolacu a anuntat ca va informa liderii europeni in legatura cu modul in care presedintele Klaus Iohannis ignora Constitutia.

CIOLACU: Mergem la Cotroceni cu Alexandru Rafila propunere de premier

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la Digi24 ca Partidul Social Democrat va merge la consultarile de la Cotroceni cu o propunere de premier in persoana lui Alexandru Rafila.

Marcel Ciolacu: PSD nu merge la consultarile de la Cotroceni daca nu este chemat primul. Sper ca presedintele sa nu faca greseala sa invite PNL inainte

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, sustine ca PSD nu va merge la consultarile de la Cotroceni pentru formarea noii coalitii de guvernare daca nu va fi primul invitat, in calitate de castigator al alegerilor parlamentare. El a acuzat din nou ca presedintele Klaus Iohannis si reprezentantii partidelor de dreapta nu tin cont de rezultatul votului de duminica: Este o gasca de perdanti care vrea puterea cu orice chip.

Marcel Ciolacu: PSD va ajunge la 37% dupa redistribuire. Ar fi fost posibila o guvernare PSD PNL daca venea o propunere de guvern de uniune nationala

PSD ar putea ajunge, dupa redistribuirea voturilor partidelor care nu au atins pragul electoral, la 35%-35% din locurile din Parlament, a declarat presedintele social-democratilor, Marcel Ciolacu. Marcel.

Marcel Ciolacu: PSD trebuie sa fie la guvernare si sa dea premierul!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, scrie, intr-o postare pe Facebook, ca social-democratii trebuie sa intre la guvernare si sa dea viitorul premier al Romaniei. in contextul in care pe 8 decembrie este.

Marcel Ciolacu (PSD): Nu poti sa lasi tara fara un guvern cu drepturi depline cand mor oameni, cand ai ATI-urile blocate, cand esti in plina criza economica (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a criticat vehement decizia lui Ludovic Orban de a-si depune mandatul de prim-ministru. Tinand cont de voturile romanilor care au sanctionat cel mai incompetent si corupt.

PSD a validat ca Alexandru Rafila sa fie propunerea de premier de la Cotroceni

Consiliul Politic National al PSD a validat, cu unanimitate de voturi, ca Alexandru Rafila sa fie propunerea de premier pe care social-democratii o vor inainta la consultarile de la Cotroceni, din 14 decembrie, au declarat surse din partid, pentru News. ro.

Marcel Ciolacu: PSD nu poate vota niciodata o asemenea rusine de propunere Penelistii n-au inteles absolut nimic din votul romanilor

Liderul social democratilor critica alegerea liberalilor de a-l propune pe ministrul Finantelor, Florin Citu, pentru functia de premier al Romaniei. Mai mult decat atat, Ciolacu sustine in continuare ca.

Marcel Ciolacu: PSD nu poate vota niciodata o asemenea rusine de propunere Penelistii n-au inteles absolut nimic din votul romanilor

Liderul social democratilor critica alegerea liberalilor de a-l propune pe ministrul Finantelor, Florin Citu, pentru functia de premier al Romaniei. Mai mult decat atat, Ciolacu sustine in continuare ca.

Marcel Ciolacu, despre functia de presedinte al Camerei Deputatilor: Voturile romanilor catre PSD trebuie sa se vada in reprezentarea parlamentara Pana acum nu am avut astfel de negocieri (VIDEO)

Liderul social democratilor, Marcel Ciolacu, a anuntat ca propunerea PSD, pentru functia de premier este profesorul Alexandru Rafila, alaturi de care nu va putea merge la consultarile de la Cotroceni de luni,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )