Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ciolacu: Merg la Cotroceni cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala Rafila e in izolare, nu stiu daca are test COVID pozitiv

Hotnews Hotnews,
 Ciolacu: Merg la Cotroceni cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala Rafila e in izolare, nu stiu daca are test COVID pozitiv

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi seara ca va merge luni la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis pentru formarea noului guvern cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala. El a spus ca va merge singur la Cotroceni, pentru ca Rafila este in continuare in izolare, sotia acestuia avand COVID-19. Ciolacu a anuntat ca va informa liderii europeni in legatura cu modul in care presedintele Klaus Iohannis ignora Constitutia. continuă pe Hotnews

Marcel Ciolacu: PSD merge la Cotroceni cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern PSD minoritar sau guvern de uniune nationala

Liderul PSD Marcel Ciolacu a confirmat, joi, ca va participa la consultarile convocate de presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, la inceputul saptamanii viitoare. Ciolacu spune ca Iohannis ar trebui sa accepte varianta unui guvern minoritar PSD sau a unui guvern de uniune nationala in care premierul este dat de PSD, castigatorul alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

CIOLACU: Mergem la Cotroceni cu Alexandru Rafila propunere de premier

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la Digi24 ca Partidul Social Democrat va merge la consultarile de la Cotroceni cu o propunere de premier in persoana lui Alexandru Rafila.

Marcel Ciolacu: Alexandru Rafila, propunerea PSD de premier (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat PSD), a declarat, miercuri seara, ca il va propune pe Alexandru Rafila ca premier. Vom merge la Cotroceni cu domnul profesor doctor Alexandru Rafila la.

CIOLACU: Nu vom vota niciodata o alta persoana ca si prim-ministru in afara de Alexandru Rafila

Partidul Social Democrat nu va vota un alt guvern decat unul condus de propunerea PSD de premier - Alexandru Rafila, a declarat, ieri seara, presedintele formatiunii, Marcel Ciolacu, conform Agerpres.

PSD a validat ca Alexandru Rafila sa fie propunerea de premier de la Cotroceni

Consiliul Politic National al PSD a validat, cu unanimitate de voturi, ca Alexandru Rafila sa fie propunerea de premier pe care social-democratii o vor inainta la consultarile de la Cotroceni, din 14 decembrie, au declarat surse din partid, pentru News. ro.

Surse: Alexandru Rafila, validat de PSD pentru a fi propunerea de premier cu care partidul merge la Cotroceni

Consiliul Politic National al PSD a validat, cu unanimitate de voturi, ca Alexandru Rafila sa fie propunerea de premier pe care social-democratii o vor inainta la consultarile de la Cotroceni, care vor avea loc luni, au declarat surse politice pentru Adevarul.

Cine va fi viitorul premier. Cu ce propuneri merg la Cotroceni PSD si PNL

Presedintele Klaus Iohannis il va propune premier tot pe Ludovic Orban, in ciuda faptului ca PNL a pierdut alegerile parlamentare, sustin surse politice pentru Adevarul. PSD va merge la Cotroceni cu Alexandru Rafila, insa social-democratii nu pot strange o majoritate, desi au castigat scrutinul. Noua majoritate va fi PNL-USR PLUS-PMP-UDMR, care va insuma peste 55% in legislativ.

Medicul Alexandru Rafila, reactie neasteptata dupa ce a aflat ca i-ar putea lua locul lui Ludovic Orban in fruntea Guvernului. Cum a primit vestea

Surpriza neasteptata pentru romani dupa rezultatele partiale la alegerile parlamentare desfasurate duminica. in acest moment, potrivit exit-poll-ului, PSD conduce detasat clasamentul, astfel ca liderul partidului a inceput sa-si faca socotelile cu privire la candidatii partidului care ar putea ocupa functia de premier. Marcel Ciolacu, propunerea surpriza din partea PSD Nici nu s-au aflat inca rezultatele .

Marcel Ciolacu: La propunerea mea, maine sau poimaine, il vom desemna pe Alexandru Rafila ca eventual prim-ministru Politica nu este balet, facem politica (VIDEO)

Marcel Ciolacu a anuntat ca la nivelul PSD va fi organizat maine sau poimaine un Consiliu Politic National unde, la propunerea sa, Alexandru Rafila va fi desemnat candidat al formatiunii pentru pozitia de pr.

Dincu: Daca va accepta propunerea PSD de a fi premier, Alexandru Rafila ar fi o varianta de nerefuzat

Daca profesorul Alexandru Rafila ar accepta sa fie premier, ar fi o propunere de nerefuzat, pentru ca suntem in mijlocul unei crize pandemice, a declarat presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu. Acesta a precizat ca Alexandru Rafila nu a fost confirmat in forul statutar.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )