Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu pune tunurile pe Florin Citu: Daca esti incompetent, du-te acasa!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu pune tunurile pe Florin Citu: Daca esti incompetent, du-te acasa!

Marcel Ciolacu l-a criticat in termeni duri pe Florin Citu. Presedintele PSD spune despre Citu ca este inconstient, incompetent si il acuza ca a gresit si a dat inapoi doua miliarde de euro evazionistilor. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu: Citu accelereaza direct spre zid! Pentru ca asta inseamna sa ignori declansarea procedurii de deficit excesiv

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a spus ca premierul desemnat, Florin Citu, accelereaza direct spre zid, dupa ce Comisia Europeana a anuntat in luna februarie ca are in vedere declansarea procedurii de deficit excesiv.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD va participa la votul pentru investirea Guvernului Citu

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, marti, ca parlamentarii formatiunii vor participa la votul pentru investirea Guvernului Citu si vor vota impotriva. Ciolacu a precizat si ca social-democratii vor urmari cu atentie daca PNL va vota propriul guvern sau nu.

MARCEL CIOLACU: Parlamentarii PSD vor fi impartiali la audierile ministrilor propusi in Guvernul Citu

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca parlamentarii partidului vor fi impartiali la audierile ministrilor propusi in Cabinetul Citu, adaugand ca ii e greu sa creada ca un ministru care a avut pana acum de trei ori un vot negativ de la parlamentari va primi de aceasta data un unul pozitiv.

Marcel Ciolacu a confirmat ca PSD va vota impotriva investirii Guvernului Citu

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a confirmat ca parlamentarii formatiunii politice pe care o reprezinta vor fi prezenti in sala plenului reunit, insa vor vota impotriva investirii Guvernului Citu.

Marcel Ciolacu: Daca coronavirusul continua, e posibil sa facem congresul PSD online

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut luni ca social-democratii si-ar putea sustine congresul online, de teama raspandirii coronavirusului. Totodata, Ciolacu a negat informatiile.

VIDEO Florin Citu: incepe procedura de deficit excesiv Comisia Europeana a acceptat in totalitate un plan de reducere a deficitului

Florin Citu, ministrul interimar al Finantelor, spune ca astazi, Comisia Europeana a publicat trei documente si a anuntat ca incepe procedura de deficit excesiv pentru Romania. Citu mai spune ca a negociat cu Comisia Europeana, in ultimele trei luni, un plan care a fost acceptat. Comisia anunta ca a propus Consiliului sa initieze o procedura de deficit excesiv pentru Romania si a adoptat o recomandare adresata Consiliului de stabilire a cerintelor de ajustare. Recomandarea propusa prevede ca Romania sa urmeze o traiectorie de ajustare durabila si credibila pentru a pune capat deficitului excesiv pana in 2022, cel tarziu.

Cum il umileste Victor Ponta pe Florin Citu. Anuntul oficial facut de PRO Romania

Vicepresedintele Pro Romania, Adrian Dobre, a declarat ca partidul sau nu va sustine Guvernul Citu sub nicio forma. Adrian Dobre a declarat pentru Radio France International ca parlamentarii Pro Romania nu vor vota Guvernul Citu. Sigur, nu vom sustine si nu vom vota acest Guvern. Nu stiu daca acest Guvern isi doreste sa foe votat, .

Florin Citu: PSD nu stie sa citeasca, doar sa minta! Comisia Europeana confirma tintele de deficit

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, sustine ca PSD nu stie sa citeasca, doar sa minta, in legatura cu declansarea procedurii de deficit excesiv pentru Romania. Potrivit lui Citu, daca Procedura nu era aprobata de Comisia Europeana, tara noastra ar fi trebuit sa reduca sub 3% deficitul inca din anul 2021. Asa, Comisia a acceptat tintele de deficit pentru urmatorii ani.

MARCEL CIOLACU: Comisia Europeana spune Stop modificarilor electorale facute de Guvernul PNL

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca a primit raspuns de la presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la scrisoarea trimisa de PSD privind modificarile la legislatia electorala facute de PNL.

Marcel Ciolacu, despre imaginile cu Sorina Pintea in catuse: Fiind la putere, PNL trebuie sa fie responsabil de ceea ce se intampla

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca se bucura ca ministrul de Interne, Marcel Vela, a cerut o ancheta, dupa ce au aparut imagini cu fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, incatusata si spune ca PNL este responsabil, fiind partidul la putere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )