Libnet.ro
UNICEF

22:45

Marcel Toader a murit cu o mare DORINTA NEiMPLINITA! Ce marturisire a facut afaceristul inainte sa se stinga (FOTO)

B1 B1,
Marcel Toader a murit cu o mare DORINTA NEiMPLINITA! Ce marturisire a facut afaceristul inainte sa se stinga (FOTO)

Marcel Toader a murit, sambata, la doar 56 de ani, in urma unui infarct. Fostul sportiv s-a remarcat in ultimii ani prin iubirile sale cu mai multe celebritati. Avea insa un singur fiu, pe Maximilian, 22 de. continuă pe B1

Ultima imagine cu Marcel Toader in viata. Prietenul lui a facut publica fotografia de pe marginea piscinei

Marcel Toader 56 de ani) fost jucator de rugby union si om de afaceri, a avut in ultima parte a vietii o firma care se ocupa de piscine. A intrat in insolventa, s-a ocupat de alte lucruri, apoi a revenit la pasiunea sa. Ironia sortii, acolo si-a dat si ultima suflare, in cursul zilei .

Marcel Toader a murit. Cum arata fostul rugbyst pe vremea cand Romania obtinea cel mai mare rezultat din istoria acestui sport

Marcel Toader a murit sambata la varsta de 56 de ani, dupa ce a suferit un infarct in timp ce se afla la masa impreuna cu cativa prieteni, la Peris. Medicii de pe ambulanta au incercat mai bine de o ora sa-l resusciteze, dar fara rezultat.

Marcel Toader a murit. Reactiile fostelor sotii si Maria Constantin

Omul de afaceri Marcel Toader a murit sambata la varsta de 56 de ani, din cauza unui infarct. Vestea decesului sau i-a luat prin surprindere pe apropiati, dar si pe fostele sale sotii.

Marcel Toader a murit. Cum s-a transformat afaceristul din print in cersetor

Marcel Toader s-a remarcat ca om de afaceri, fiind mereu in topul miliardarilor, dar in ultima perioada se pare ca avea o situatie dificila, in aparitiile sale TV vorbind despre conditiile improprii in care traia.

Marcel Toader a murit

Omul de afaceri Marcel Toader, fostul sot al si al Mariei Constantin a murit, informeaza Antena 3.

Prieten aflat langa Marcel Toader cand a murit: Nimic nu s-a mai putut face pentru el

Solistul Johnny Sandulescu era langa Marcel Toader in momentul in care acesta a suferit un infarct si povesteste ca totul s-a intamplat foarte repede, si ca omul de afaceri n-a avut nicio sansa.

Marcel Toader a murit. Anunt de ultima ora facut de fiul sau

Maximilian Toader a reactionat la vestea mortii tatalui sau, impresarul Marcel Toader, cel care a suferit un infarct sambata. Voi incepe prin a va multumi pentru toate cuvintele de incurajare! Imi cer scuze.

Marcel Toader A MURIT! PRIMELE IMAGINI de la locul TRAGEDIEI: Interventia DISPERATA a medicilor (FOTO)

Sambata a fost ziua in care Marcel Toader ne-a parasit. SCANDAL MONSTRU iNTRE ANDREEA MARIN SI CORNELIA CATANGA! S-AU CERTAT CA LA USA CORTULUI! DE LA CE A PORNIT RAZBOIUL Afaceristul a facut infarct.

Marcel Toader a murit. Care este cauza decesului fostului sot al

A murit Marcel Toader, afaceristul si fostul ruigbist care in ultimii ani a avut o reputatie deloc onorabila din cauza scandalurilor in care a fost implicat in lumea mondena. Din primele informatii obtinute, se pare ca Marcel Toader a murit in urma unui infarct, semn ca toate certurile si dezamagirile pe care le-a avut cu .

Marcel Toader a murit in urma unui infarct! Ce meserie epuizanta avea

Marcel Toader a murit in urma unui infarct in cursul zilei de sambata, in timp ce era la o masa cu prietenii. Fostul jucator de rugby incepuse de putin timp sa practice o munca extrem de epuizanta:.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )