Libnet.ro
UNICEF

11:15

MARCEL VELA: Nu vom permite ca grupari violente sa puna stapanirea pe strazi, pe fenomenul sportiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL VELA: Nu vom permite ca grupari violente sa puna stapanirea pe strazi, pe fenomenul sportiv

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, atrage atentia ca autoritatile nu vor permite ca grupari violente sa puna stapanirea pe strazi, pe fenomenul sportiv. continuă pe Ziarul Bursa

Vela: Nu vom permite ca aceste grupari violente sa puna stapanire pe strazi

Marcel Vela a spus astazi ca nu va permite ca gruparile violente sa puna stapanire pe strazi si pe f.

Marcel Vela, dupa ce jandarmii au intervenit in forta la metrou impotriva unor ultrasi: Nu vom permite ca aceste grupari violente sa puna stapanire pe strazi

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, sustine ca autoritatile nu vor permite ca grupari violente sa puna stapanire pe strazi, pe fenomenul sportiv, dupa ce vineri jandarmii au intervenit in forta la metrou, in statia Stefan cel Mare, retinand circa 30 de suporteri stelisti.

Marcel Vela, despre incidentele dintre suporterii dinamovisti si stelisti: Huliganilor le-am dat ieri un cartonas rosu

Ministrul de Interne, Marcel Vela a transmis un mesaj pe contul de Facebook, in contextul eventimentelor petrecute vineri la metrou si al meciului disputat intre FCSB si Dinamo. Ministrul de Interne atrage atentia.

MARCEL VELA; Am organizat procesul electoral in cele mai bune conditii

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, anunta ca nici institutia pe care o conduce si nici Guvernul nu au nicio implicare in procesul electoral.

Cine spune adevarul? Marcel Vela versus BES, cine sunt cei surprinsi in camera unde sunt depozitati sacii cu buletine de vot

Astazi, ministrul de Interne, Marcel Vela, s-a pronuntat cu privire la imaginile aparute in spatiul public in care mai multe persoane au patruns in sala unde erau sacii cu buletinele de vot si au sustras mai multi saci, din Biroul Electoral de Circumscriptie a Sectorului 1. De asemenea, BES a transmis un comunicat de presa in acest sens, insa declaratiile nu sunt tocmai asemanatoare.

Ludovic Orban l-a felicitat pe Marcel Vela pentru modul de organizare a alegerilor locale: Marea bomba mediatica a fost un mare fas

Premierul Ludovic Orban l-a felicitat pe Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, pentru modul in care a organizat alegerile locale de duminica, alaturi de AEP si celelalte institutii implicate. Marea bomba me.

Ludovic Orban l-a laudat pe Marcel Vela pentru organizarea alegerilor: Au fost doar incidende minore Vreau sa va felicit!

Premierul Ludovic Orban l-a laudat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, pe Marcel Vela, ministrul de interne, pentru modul in care au fost organizare alegerile locale. in opinia premierului, au fost doar niste incidente minore, in ciuda scandalurilor de la Bucuresti, in sectoarele 1 si 5.

Marcel Vela dezvaluie cine sunt persoanele surprinse in camera unde sunt depozitati sacii cu buletine de vot in sectorul 1

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat ca 7 dintre procesele verbale de la alegerile din sectorul 1 al Capitalei sunt analizate si ca 23 de persoane, care le-au semnat, vor fi audiate de anchetatori.

Marcel Vela: in urma neregulilor de la alegerile locale, politistii au deschis 279 de dosare penale

Ministrul Afacerilor interne, Marcel Vela a sustinut o declaratie de presa pe tema modul in care s-a desfasurat procesul electoral la alegerile locale.

Cine sunt persoanele care apar in filmare, in contextul scandalului de frauda de la Sectorul 1. Reactia lui Marcel Vela

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a reactionat in urma scandalului fraudarii alegerilor de la Sectorul 1. Printre persoanele din depozitul buletinelor de vot s-a numarat si un membru PPU-SL, partidul lui Da.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )