Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cine sunt persoanele care apar in filmare, in contextul scandalului de frauda de la Sectorul 1. Reactia lui Marcel Vela

B1 B1,
Cine sunt persoanele care apar in filmare, in contextul scandalului de frauda de la Sectorul 1. Reactia lui Marcel Vela

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a reactionat in urma scandalului fraudarii alegerilor de la Sectorul 1. Printre persoanele din depozitul buletinelor de vot s-a numarat si un membru PPU-SL, partidul lui Da. continuă pe B1

Cine sunt oamenii care apar in filmarile prezentate de PSD ca dovada a presupusei fraude. Reactia BES 1

Biroul Electoral Sector 1 Bucuresti a transmis joi un comunicat de presa in care prezinta toate datele despre persoanele care apar in imaginile difuzate de Antena 3 si RTV, despre care liderii PSD sustin ca ar reprezenta dovada unei presupuse fraude a alegerilor din Capitala.

Marcel Vela dezvaluie cine sunt persoanele surprinse in camera unde sunt depozitati sacii cu buletine de vot in sectorul 1

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat ca 7 dintre procesele verbale de la alegerile din sectorul 1 al Capitalei sunt analizate si ca 23 de persoane, care le-au semnat, vor fi audiate de anchetatori.

Mihai Gadea, imaginea serii: Cine sunt cei care au venit sa petreaca cu Ludovic Orban si Nicusor Dan

Mihai Gadea i-a prezentat, duminica seara, pe cei care au venit sa petreaca cu premierul Ludovic Orban si Nicusor Dan, imediat dupa aflarea rezultatelor exit poll-urilor pentru Bucuresti.

Biroul Electoral Sector 1 intervine in scandalul imaginilor difuzate de Antena 3: Sacii cu voturi nu au parasit incaperea Prezentarea, denaturata Barbatul care cauta printre saci e angajat al Primariei

Biroul Electoral al Sectorului BES) 1 intervine in scandalul imaginilor difuzate miercuri seara de Antena 3 in care apar mai multe persoane care ar umbla la sacii de voturi dintr-o incapere a BES si folosite ca argument de catre PSD pentru a cere renumararea voturilor. Biroul Electoral spune ca niciun sac cu voturi nu a fost scos din incaperea securizata si ca prezentarea imaginilor a fost denaturata in scopul inducerii in eroare a publicului.

Cine sunt primarii din Bucuresti. Ce prietenii politice si ce averi au ei

Ieri, 27 septembrie, au avut loc alegerile locale iar locuitorii Capitalei si-au ales primarul general, primarii de sectori si consilierii. Asa cum era de asteptat, toata lumea vrea sa stie cine sunt primarii din Bucuresti si ce averi au ei! Cine sunt primarii din Bucuresti si averile lor Marea batalie a alegerilor locale 2020 s-a .

1 octombrie, Ziua Medicilor. Care sunt doctorii care au scris istorie in Romania

Astazi, 1 octombrie, este Ziua Internationala a Medicului, o zi stabilita pentru a recunoaste munca si contributia medicilor in societate si comunitate. Acest eveniment anual comemoreaza, deopotriva, si un progres in medicina. Va vom prezenta, in continuare, 12 dintre numele celor ale caror descoperiri ne-au facut noua viata mai buna. 1 octombrie Ziua Internationala .

Astea sunt alimentele care duc la cancer. Medic: Romanii nu se incadreaza in aceasta categorie!

Astazi discutam despre un subiect de actualitate si extrem de interesant. Medicul Mara Popescu a vorbit la Sfat de sanatate cu Andreea Cigolea, despre cand ajunge mancarea sa ne imbolnaveasca. Mai exact care sunt alimentele care duc la cancer si ce ar trebui sa evitam pentru a ramane sanatosi cat mai mult timp.

Ludovic Orban anunta noi restrictii pentru persoanele care vin din strainatate: Vom decide luni in cadrul Comitetului National pentru Situatii de Urgenta

Premierul Ludovic Orban a anuntat miercuri ca luni se va decide in Comitetul National de Situatii de Urgenta reintroducerea restrictiilor pentru tarile care au un nivel de infectare mai ridicat, pentru ultimele 14 zile, decat al Romaniei. De asemenea, seful executivului a solicitat Comitetelor pentru Situatii de urgenta sa ia decizii de carantinare, fie de localitati, fie de zone, acolo unde se impune.

DOCUMENTUL care confirma ca la Sectorul 1 s-au gasit in urne mai multe buletine de vot decat persoane care apar pe lista de semnaturi Sunt probleme si cu buletinele nule

O adresa transmisa BEC de presedintele Biroului Electoral al Sectorului 1, procurorul Nicolae Sprincu, confirma ca in unele sectii s-au gasit in urne mai multe buletine de vot decat persoane care apar pe lista de semnaturi ca au votat. De asemenea, numarul de buletine de vot nule era mai mare decat cel mentionat in procesul verbal.

Cine spune adevarul? Marcel Vela versus BES, cine sunt cei surprinsi in camera unde sunt depozitati sacii cu buletine de vot

Astazi, ministrul de Interne, Marcel Vela, s-a pronuntat cu privire la imaginile aparute in spatiul public in care mai multe persoane au patruns in sala unde erau sacii cu buletinele de vot si au sustras mai multi saci, din Biroul Electoral de Circumscriptie a Sectorului 1. De asemenea, BES a transmis un comunicat de presa in acest sens, insa declaratiile nu sunt tocmai asemanatoare.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )