Libnet.ro
UNICEF

08:00

Marcel Vela a anuntat OUG care defineste starea de alerta Ministrul de Interne a mai declarat ca aproape 70.000 de politisti vor primi drepturi salariale restante (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Vela a anuntat OUG care defineste starea de alerta Ministrul de Interne a mai declarat ca aproape 70.000 de politisti vor primi drepturi salariale restante (VIDEO)

Ministrul de Interne a anuntat ca joi seara va avea loc prima sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, condus de premierul Ludovic Orban, structura care va coordona masurile in cadrul. continuă pe B1

Marcel Vela: A fost adoptata Ordonanta de Urgenta care defineste starea de alerta in Romania Alte masuri luate de Guvern: Consultatiile medicale acordate de medicii de familie si in ambulatoriu, posibile in continuare la distanta Somaj tehnic prelungit

Guvernul a adoptat in sedinta de joi o ordonanta de urgenta care defineste starea de alerta, iar in aceasta seara va avea loc prima sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, condus de premierul Ludovic Orban. Aceasta structura va coordona masurile in perioada starii de alerta, a anuntat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Marcel Vela, despre declaratia sa care a starnit controverse: Se opteaza pentru senzational Am avut in vedere un cetatean infectat

Ministrul de Interne Marcel Vela explica pe pagina sa de Facebook ca nu va fi luat nimeni cu izoleta de la gura metroului atunci cand stranuta, iar raspunsul lui dat in emisiunea lui George Buhnici a avut in vedere o persoana infectata cu Covid-19 si care ar incerca sa imbolnaveasca in mod intentionat alte persoane. Vela considera ca nu a gresit si ca o parte a presei prefera senzationalul. Opinie: Despre responsabilitatea cetatenilor, dar si a autoritatilor, dupa 15 mai. O declaratie ciudata a ministrului Vela .

Marcel Vela a anuntat Ordonanta Militara 12: Se ridica masura carantinei in Suceava si cele 8 comune limitrofe Nu a mai fost un asemenea razboi. Multumesc celor implicati in acest efort titanic (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, miercuri seara, Ordonanta Militara 12, prin care se ridica masura carantinei in municipiul Suceava si cele opt comune limitrofe. Epicentrul epidemiei de.

Marcel Vela: Nu o sa existe izolete care sa-i astepte la iesirile din metrou pe cetatenii care au stranutat

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut cateva precizari, in urma unui interviu despre care spune ca a fost interpretat gresit de catre mass-media. Este suficient ca un site de stiri sa preia cuvinte scoase din context, ca mai apoi stirea sa circule si sa se rostogoleasca. Da, recunosc ca acum ma afecteaza direct si personal, insa, de fapt, cei mai afectati sunt cetatenii. , sustine Vela.

CCR discuta sesizarea Avocatului Poporului cu privire la Ordonanta care reglementeaza starea de alerta

Curtea Constitutionala dezbate, miercuri, sesizarea Avocatului Poporului cu privire la legislatia existenta care reglementeaza starea de alerta. Avocatul Poporului considera ca se incalca principiul separatiei puterilor, precum si prevederile legale constitutionale potrivit carora Parlamentul este unica autoritate legiuitoare a tarii.

CORONAVIRUS |Marcel Vela, ministrul de Interne, a anuntat Ordonanta Militara 11: Tandarei iese din carantina Zbourile spre si dinspre Spania raman suspendate pana in 14 mai inclusiv (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat luni seara adoptarea Ordonantei Militare cu numarul 11, in contextul epidemiei de coronavirus si trecerii de la starea de urgenta la starea de alerta. intre altele,.

Marcel Vela: Zborurile catre si dinspre Spania suspendate pana pe 14 mai; Se ridica masurile de carantinare pentru Tandarei

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a sustinut o declaratie de presa, luni seara, in contextul starii de alerta care va fi instituita in Romania.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, declaratie de presa de la ora 20 LIVE TEXT

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, va sustine, luni, de la ora 20. 00, o declaratie de presa, in contextul starii de alerta care va fi instituita in Romania.

VIDEO Marcel Vela anunta ordonanta militara nr 11: Carantina pentru Tandarei, ridicata Restrictiile la zborurile in Spania, prelungite pana in 14 mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat luni seara adoptarea ordonantei militare numarul 11, prin care se renunta la instituirea carantinei in orasul Tandarei si se prelungesc restrictiile la zborurile catre si din Spania pana in data de 14 mai.

Marcel Vela: Suceava iese din carantina - Sunteti eroii nostri, sunteti niste invingatori!

Marcel Vela a anuntat, miercuri seara, ca se ridica masura de carantinare in municipiul Suceava si in zona limitrofa formata din urmatoarele opt comune: Adancata, Salcea, Ipotesti, Bosanci, Moara, Scheia, Patrauti si Mitocu Dragomirnei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )