Libnet.ro
UNICEF

18:30

Marcel Vela: Este evident ca au fost abuzuri din partea Politiei in perioada starii de urgenta, dar nu le tolerez

Antena3 Antena3,
Marcel Vela: Este evident ca au fost abuzuri din partea Politiei in perioada starii de urgenta, dar nu le tolerez

Ministrul de Interne, Marcel Vela, admite ca unii politisti au dat amenzi in mod abuziv in perioada starii de urgenta impusa de pandemia de coronavirus, dar admite ca acestea vor fi anchetate. continuă pe Antena3

Marcel Vela, ministrul de Interne: Au existat abuzuri din partea Politiei, dar nu tolerez niciunul si la fiecare am luat atitudine. Cetatenii sa se adreseze autoritatilor daca se simt nedreptatiti

Marcel Vela, ministrul de Interne, a subliniat ca nu tolereaza niciun fel de abuz din partea Politiei, dar recunoaste ca au existat situatii de genul, explicand ca a luat atitudine la fiecare dintre ele.

Vela, despre amenzile in starea de urgenta: Este evident ca se fac abuzuri Pe teren sunt foarte multi tineri care au facut doar sase luni Scoala de Politie

Ministrul de interne, Marcel Vela, admite ca unii politisti au dat amenzi abuziv in perioada starii de urgenta, explicand ca sunt foarte multi tineri care au facut doar sase luni Scoala de Politie si acum sunt pe teren. Potrivit estimarilor ministrului, pana acum, in starea de urgenta, s-au dat amenzi in valoare de aproape 120 de milioane de euro.

Liber la pescuit, alpinism si drumetii, din 15 mai, anunta Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat luni ca din 15 mai romanii vor putea parasi localitatile de domiciliu pentru activitati de recreere precum alpinismul, drumetiile si pescuitul.

Marcel Vela: Eliminarea declaratiei pe propria raspundere din 15 mai reprezinta o dorinta, nu o certitudine

Desi Klaus Iohannis anunta ca vor fi eliminate declaratiile pe proprie raspundere, ministrul de Interne, Marcel Vela, se arata mai retinut in declaratie.

Marcel Vela: Eliminarea declaratiei pe propria raspundere din 15 mai reprezinta o dorinta

Desi Klaus Iohannis anunta ca vor fi eliminate declaratiile pe proprie raspundere, ministrul de Interne, Marcel Vela, se arata mai retinut in declaratie.

Marcel Vela, a vorbit sambata seara despre reforma politiei: abuzuri si inegalitati

Marcel Vela: Un politist local care pazeste un parc are salariul de 8-9. 000 de lei, iar unul de la M.

Digi24: Marcel Vela: Un politist local care pazeste un parc are salariul de 8-9.000 de lei, iar unul de la MAI care isi risca viata are jumatate

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a vorbit sambata seara la Digi24 despre reforma politiei, pornind de la unele abuzuri facute de agenti de la Politia locala si nationala in perioada starii de urgenta.

Nicolae Robu, primarul Timisoarei: Realitatea privind raporturile de salarizare dintre Politia Locala si cea nationala este alta. Cred ca ministrul a fost dezinformat (VIDEO) intre timp, Marcel Vela si-a nuantat pozitia

Nicolae Robu, primarul municipiului Timisoara, sustine ca realitatea privind raporturile de salarizare dintre Politia Locala si cea nationala este alta decat cea prezentata initial de Marcel Vela,.

Marcel Vela: Se vor da amenzi si dupa 15 mai Valoarea amenzilor de pana acum - peste 120 de milioane de euro. Banii se vor duce catre spitale

Ministrul de interne Marcel Vela a declarat sambata seara, la Digi24, ca si dupa data de 15 mai vor fi date amenzi pentru nerespectarea restrictiilor care vor mai ramane in vigoare, el mentionand totodata ca valoarea totala a contraventiilor aplicate pana acum de la inceputul epidemiei se ridica la aproximativ 600 de milioane de lei, adica peste 120 de milioane de euro. Potrivit lui Vela, banii vor merge catre sistemul medical.

Marcel Vela a transmis vineri un mesaj de 1 Mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a transmis, vineri, un mesaj de 1 Mai in care multumeste tuturor angajatilor MAI care sarbatoresc prin munca si sunt la datorie pentru a limita raspandirea virusului. Potrivit lui Vela, de 1 Mai, cu totii aveam planuri de obicei, ne vedeam cu prietenii si cu cei dragi si petreceam, oricum, dar nu asa. Ministrul face apel la un comportament corect pentru a avea o perspectiva optimista.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )