Libnet.ro
UNICEF

00:07

Stare de urgenta. Marcel Vela, despre noile masuri pentru limitarea infectiilor cu COVID-19 VIDEO

Adevărul Adevărul,
Stare de urgenta. Marcel Vela, despre noile masuri pentru limitarea infectiilor cu COVID-19 VIDEO

Peste numai cateva ore Romania intra in starea de urgenta decretata de presedintele Klaus Iohannis. Autoritatile pregatesc masuri pentru gestionarea si limitarea infectiilor. Printre altele s-a hotarat ca toate persoanele care se intorc din tari care au mai mult de 500 de cetateni confirmati cu COVID-19 sa fie introduse direct in izolare pentru 14 zile. continuă pe Adevărul

VIDEO De luni Romania intra in stare de urgenta. Marcel Vela: Stiu ca presupune schimbarea modului de viata, dar si un moment de frica sau neintelegere Fac apel la calm si solidaritate

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat duminica, dupa anuntul legat de instituirea starii de urgenta, incepand de luni, ca un grup de lucru a facut propunerea care va ajunge la presedinte cu masurile pe care le va implica starea de urgenta. Stiu ca presupune schimbarea modului de viata, dar si un moment de frica sau neintelegere Fac apel la calm si solidaritate, a transmis Vela.

Citu, despre primele masuri pentru economia in coronacriza: Garantii pentru capital de lucru de pana la 10 miliarde lei pentru IMM-uri

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat ca Guvernul va oferi garantii de pana la 10 miliarde lei pentru IMM-uri, ca parte din pachetul de masuri de sustinere a economiei in fata coronacrizei.

MARCEL VELA: Starea de urgenta ne va permite sa luam cele mai potrivite masuri pentru limitarea noului coronavirus

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, duminica, ca s-a lucrat non-stop la intocmirea notei de fundamentare care va permite presedintelui instituirea starii de urgenta.

Cine poate fi considerat contact direct al unei persoane diagnosticata cu COVID-19. Ministrul Marcel Vela a explicat

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a prezentat in cadrul unei declaratii de presa sase situatii in care o persoana poate fi considerata contact direct al unui bolnav de coronavirus.

Marcel Vela face apel la calm si solidaritate: Decretarea starii de urgenta e in interesul cetatenilor

Marcel Vela le-a transmis romanilor, in cadrul unei declaratii de presa sustinute la Ministerul Afacerilor Interne, ca starea de urgenta decretata de Klaus Iohannis e o masura luata de multe tari europene si e in interesul cetatenilor. Ministrul a facut apel la calm si la solidaritate pentru a ajuta la limitarea raspandirii infectiei cu COVID-19.

Marcel Vela: Instituirea starii de urgenta este spre binele tuturor. Fac apel la calm si solidaritate. Situatia este sub control (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, duminica, referitor la instituirea starii de urgentain Romania, ca aceasta este o masura adoptata spre binele tuturor in contextul raspandirii.

Noile masuri dispuse de Comitetul pentru Situatii de Urgenta de la Galati. Toate ghiseele, inchise

Joi, 12 martie 2020, Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta din municipiul Galati a stabilit cateva noi masuri pentru limitarea epidemiei de coronavirus, in completarea masurilor dispuse in zilele precedente.

Marcel Vela, apel la calm si solidaritate: Situatia e sub control; nu contribuiti la propagarea mesajelor de panica

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, in contextul epidemiei de coronavirus, ca situatia e sub control si a facut apel la populatie sa evite deplasarile si sa nu contribuie la propagarea mesajelor de panica.

Ministrul Muncii pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandrul, a declarat ca pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic.

Masuri dure pentru toate persoanele care vin in Romania din orice tara in care sunt confirmate sute de cazuri de COVID-19

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat masurile ce vor fi luate in cazul persoanelor care ajung in Romania din tarile afectate de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )