Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mare atentie! Nu aruncati niciodata medicamentele la gunoi - Care este pericolul

Antena3 Antena3,
Mare atentie! Nu aruncati niciodata medicamentele la gunoi - Care este pericolul

Cu totii avem acasa medicamente care au ajuns sa expire intr-o cutie si pe care nu le mai putem folosi. insa ce facem cu pastiele intro asemenea situatie? Expertii trag un semnal de alarma: nu le aruncati niciodata la gunoi. continuă pe Antena3

Decizie fara precedent luata la Iasi. Masca devine obligatorie si in aer liber. Care este motivul

In acest moment, in mai multe judete din tara, datorita numarului mare de persoane infectate cu noul coronavirus, s-a decis obligativitatea purtari mastii de protectie si in spatiul public, pe strada. Populatia Iasiului cu mastile pe fata obligatoriu pe strada Dupa anuntarea noului numar de infectari cu COVID-19, la nivelu judetului Iasi, conform Antena 3 .

Ungurii vor sa schimbe perceptia oamenilor impamantenita de mii de ani. Care este cel mai bun prieten al omului, porcul sau cainele?

Porcii zburatori sunt in continuare chestii de fantezie. Dar porci vorbitori, ca E. Wilbur, iubitor de noroi al lui White, ar putea sa nu fie atat de indepartat. Avand mult timp la dispozitie, multi cercetatori s-au gand sa cerceteze si sa dezbata daca porcul poate sa fie un mai bun prieten omului decat cainele. Ungurii .

Achitare pentru Darius Valcov intr-un dosar in care este judecat pentru instigare la dare si luare de mita

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost achitat vineri intr-un dosar in care este judecat pentru instigare la dare si luare de mita. Decizia a fost luata de Tribunalul Gorj si nu este definitiva. Valcov este condamnat la inchisoare in alte doua dosare de coruptie, una dintre sentinte fiind pronuntata chiar in acesta saptamana.

Care este numele adevarat al Cristinei Ich. Unde a devenit cunoscuta pentru prima oara

Cristina Ich a aparut in showbiz-ul nostru ca din senin. Moldoveanca de peste Prut, supranumita Angelina Jolie de Romania, si-a netezit drumul spre celebritate nu numai prin frumusetea sa ravasitoare, ci si prin atitudinea sa, placuta de multi, chiar si de italieni. Detalii despre Cristina Ich. Cum a ajuns celebra si cu cine s-a mai .

Care este cantitatea de apa pe care trebuie sa o consumam zilnic. Specialistii explica in detaliu ce probleme putem avea daca nu respectam aceste indicatii

O persoana are nevoie sa bea aproximativ doi litri de apa pe zi pentru ca organismul sa ii functioneze normal, mai ales in perioada verii. Corpul nostru este format 70% din apa, iar apa ne ajuta sa ne mentinem sanatosi si sa pastram o greutate si o temperatura cat mai aproape de normal.

Cati pensionari are astazi Romania si care este pensia medie in prezent. Cu cate procente pot creste pensiile in septembrie in cele din urma

PSD a promis ca pensiile romanilor vor creste cu 40% incepand cu 1 septembrie, insa este sustenabila aceasta marire, mai ales in contextul pandemiei. Raspunsul Guvernului, dar si al multor analisti, care si-au exprimat deja punctul de vedere, este ca NU.

Raed Arafat, mesaj despre reintrarea Romaniei in stare de urgenta de la 1 august. Care este criteriul stabilit in acest sens

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, este ingrijorat in conditiile in care criza Covid-19 se adanceste in Romania, iar situatia merge inspre mai rau. Secretarul in MAI afirma ca exista riscul ca cele mai dramatice prognoze pe care le-a primit sa devina realitate.

S-a aflat! Care este numarul de telefon al premierului? Multi romani au fost uimiti cand Orban le-a raspuns la apel

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca le-a raspuns cetatenilor care l-au sunat, dupa ce PSD i-ar fi facut public numarul personal de mobil. Toti cei care m-au sunat au avut surpriza sa constate ca raspund, a spus prim-ministrul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )