Libnet.ro
UNICEF

14:30

O mare companie germana pleaca din Romania. Ion Tiriac preia o parte din afacere

Antena3 Antena3,
 O mare companie germana pleaca din Romania. Ion Tiriac preia o parte din afacere

Doua companii, doi cumparatori. La asta pare sa se reduca afacerea Ergo, asigurator german care are ca principal actionar unul dintre cei mai mari reasiguratori din lume, Munich Re, si care, dupa declick-ul cu. continuă pe Antena3

Ion Tiriac da lovitura! Miliardarul preia afacerile locale ale unui GIGANT GERMAN

Ion Tiriac si-ar putea extinde afacerile, dupa ce un gigant german si-a anuntat intentia de a parasi Romania. Este vorba despre grupul Ergo, unul dintre cei mai puternici asiguratori din.

CTP: Nu cred ca Ion Tiriac a stat sa-si plateasca impozitele pe la vreun ghiseu in tara. Nu cred ca s-a dus sa se trateze la Fundeni, Municipal sau Sf. Ioan

Ion Tiriac, afacerist cu o avere ce depaseste 1,2 miliarde de dolari, a facut saptamana aceasta mai multe afirmatii care au starnit vii controverse. Acesta a sustinut ca dosarele de coruptie din Romania.

Orasul din Romania care a fost inclus in topul celor mai frumoase destinatii din Europa

Odata cu sezonul cald debuteaza si primele plecari in vacanta ale turistlor. Daca inca nu v-ati ales destinatia, topul celor mai frumoase orase din Europa, care include si unul din Romania, cu.

Piata farmaceutica din Romania a atins in 2017 circa 12 miliarde lei la pret de producator

Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER), care reuneste 16 situri de fabricatie din tara, ofera o serie de precizari cu privire la datele aparute in spatiul public la inceputul lunii aprilie cu referire la piata farmaceutici din tara noastra, se arata intr-un comunicat al patronatului, remis Redactiei.

Halep a pierdut un pariu costisitor: Simona a fost nevoita sa bage mana adanc in buzunar din cauza lui Ion Tiriac

Fostul jucator e considerat a fi un sfatuitor din umbra pentru Simona Halep, insa nu mereu constanteanca a iesit in castig dupa o discutie cu omul de afaceri.

in cea mai mare comuna din Romania, locuitorii decid pe ce se cheltuie banii din buget

Cea mai mare comuna din tara, Floresti, are un buget de aproape 14 milioane de euro in 2016, iar o parte din destinatia banilor o stabilesc locuitorii comunei, in dezbatere publica orgnaizata la jumatatea.

Drumurile din Romania sunt cele mai nesigure din Uniunea Europeana

In timp ce drumurile europene au fost si in 2017 cele mai sigure drumuri din lume, cu o medie de 49 de accidente mortale la un milion de locuitori, Romania este pe ultimul loc in UE la acest indicator, in conditiile in care a avut cea mai mare rata a accidentelor mortale mortalitate din UE 98 de accidente mortale la un milion de locuitori, dublu fata de media din UE), a anuntat astazi Comisia Europeana.

Presa britanica acuza ca din cauza suprapopularii din inchisorile din Romania, interlopii romani pot umbla liberi prin Regatul Unit

Tabloidele britanici condamna in mai multe articole faptul ca interlopi extrem de periculosi din Romania pot umbla liberi prin Regatul Unit deoarece suprapopularea din inchisorile din Romania ii face pe acestia.

A ramas un an pana la Europarlamentare. Cum se prezinta situatia partidelor din Romania. Sondajele au fost facute publice

Radu Tudor a prezentat marti seara doua sondaje care dau rezultate radical diferite in ceea ce priveste cifra partidelor cu privire la Europarlamentarele din 2019. Cei de la IMAS spun ca PSD 28,6%) este sub.

Vesti bune pentru fanii Seat din Romania. Noul Arona este disponibil de-acum si cu motor diesel

Noul Seat Arona poate fi comandat de-acum incolo in Romania si cu motor diesel. Este vorba despre un TDI de 1. 6 litri, disponibil in doua configuratii de putere.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )