Libnet.ro
UNICEF

17:16

Ce mare vedeta i-a luat locul lui Bebe Cotimanis. El e noua voce de la PRO TV

Playtech Playtech,
Ce mare vedeta i-a luat locul lui Bebe Cotimanis. El e noua voce de la PRO TV

Dupa 25 de ani in care Bebe Cotimanis a fost vocea Pro TV-ului, oficialii postului l-au inlocuit cu o alta mare vedeta. Iata cine i-a luat locul celebrului actor! Bebe Cotimanis a renuntat la Pro TV din cauza banilor Plecarea lui Bebe Cotimanis din trustul PRO a socat pe toata lumea. Se pare ca motivul . continuă pe Playtech

Bebe Cotimanis, dezvaluiri surpriza dupa ce a plecat de la Pro TV. Ce s-a intamplat, de fapt

De mai bine de 20 de ani, vocea lui Bebe Cotimanis a fost legata de PRO TV. Acum actorul a decis ca este momentul sa se desparta de cei din Pache Protopopescu. A ramas in domeniu voice-over-ului, dar la alta televiziune. Dupa 25 de ani Bebe Cotimanis schimba televiziunea Inconfundabila voce a actorului Bebe Cotimanis .

Bebe Cotimanis, avertisment pentru Guvern: Ne-ati aruncat in strada. Suntem foarte periculosi

Iubitul actor Bebe Cotimanis spune ca ii plac inceputurile si provocarile. Asa a decis ca, dupa 25 de ani de stat intr-un loc, sa o ia de la capat in altul. Curajul e incontestabil, cel putin legat de schimbari. Cat despre pandemie si actorie, artistul le-a transmis guvernantilor ca: Daca ne-ati aruncat in strada, sa .

Surpriza la Neata cu Razvan si Dani. Ce mare vedeta li s-a alaturat matinalilor, permanent

Surpriza mare in emisiunea Neata cu Razvan si Dani, unde o mare vedeta s-a alaturat show-ului matinal. Astfel, unul dintre cei mai indragiti bucatari din Romania, chef Nicolai Tand, va gati in fiecare marti si miercuri in platoul Neatza, in vreme ce luni, joi si vineri, telespectatorii se vor bucura de propunerile culinare ale obisnuitului .

Irina Rimes, de nerecunoscut. Cum arata inainte sa devina o mare vedeta in Romania. Imagini incredibile

A crescut la tara si a pornit de la zero in drumul catre celebritate. Mutatul la Bucuresti a bagat-o in depresie. Trei luni nu a iesit din casa decat sa isi cumpere alimente. A mancat multa vreme numai hrisca, apoi piesa Visele a propulsat-o in topurile muzicale nationale si internationale. Desi de-a lungul vremii artista .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )