Libnet.ro
UNICEF

23:00

Marea Britanie adopta legea care obliga furnizorii de servicii de internet sa pastreze datele utilizatorilor

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie adopta legea care obliga furnizorii de servicii de internet sa pastreze datele utilizatorilor

Parlamentul din Marea Britanie a votat vineri legea cunoscuta sub acronimul DRIP, acronim al Data Retention and Investigatory Powers, act normativ care prevede o supraveghere stricta din partea furnizarilor de servicii de internet prin pastrarea unei arhive a accesarilor pe care le-au realizat utilizatorii, potrivit Le Monde. continuă pe Adevărul

FOTO Voluntara de 16 ani din Marea Britanie, transportata de urgenta la spital dupa o drumetie pe munte

O voluntara de 16 ani din Marea Britanie a fost transportata in aceasta dupa-masa la Spitalul Judetean de Urgenta dupa ce i s-a facut rau in timpul unei drumetii pe munte, in zona Colibita. Medicii incearca si la aceasta ora sa ii ridice temperatura corpului care a ajuns la 35 de grade.

Inflatia din Marea Britanie creste peste asteptari

Inflatia din Marea Britanie a crescut peste asteptari luna trecuta, consemnand cel mai important ritm de avans din ianuarie pana in prezent. in conditiile date, investitorii speculeaza ca Banca Angliei ar putea majora dobanzile, in cateva luni.

660 de persoane suspectate de pedofilie, arestate in Marea Britanie

Politia britanica a arestat 660 de persoane suspectate de pedofilie, printre care medici, profesori si asistenti sociali, in urma unei operatiuni care s-a desfasurat timp de sase luni, a anuntat ieri Agentia Nationala impotriva Criminalitatii NCA).

Arestari masive in Marea Britanie: 660 de medici, profesori si asistenti sociali, retinuti pentru pedofilie

O operatiunea fara precedent a politiei britanice s-a finalizat cu arestarea a 660 de pedofili, intre care medici, profesori, asistenti sociali, lideri de cercetasi, dar si fosti ofiteri de politie, informeaza presa britanica citand Agentia Nationala impotriva Criminalitatii din Regat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )