Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Voluntara de 16 ani din Marea Britanie, transportata de urgenta la spital dupa o drumetie pe munte

Adevărul Adevărul,
FOTO Voluntara de 16 ani din Marea Britanie, transportata de urgenta la spital dupa o drumetie pe munte

O voluntara de 16 ani din Marea Britanie a fost transportata in aceasta dupa-masa la Spitalul Judetean de Urgenta dupa ce i s-a facut rau in timpul unei drumetii pe munte, in zona Colibita. Medicii incearca si la aceasta ora sa ii ridice temperatura corpului care a ajuns la 35 de grade. continuă pe Adevărul

Inflatia din Marea Britanie creste peste asteptari

Inflatia din Marea Britanie a crescut peste asteptari luna trecuta, consemnand cel mai important ritm de avans din ianuarie pana in prezent. in conditiile date, investitorii speculeaza ca Banca Angliei ar putea majora dobanzile, in cateva luni.

Povestea unui tanar manager care a avut prima afacere la 16 ani, din culegeri de fizica, si care acum face sute de mii de euro din training

Mihai Arghire 29 ani) a avut primul business in clasa a X-a. Atunci, Mihai concepea, alaturi de alti trei colegi si doi profesori, o culegere de fizica pentru gimnaziu pe care a multiplicat-o si distribuit-o direct in scolile din Bacau, orasul sau.

O fata de 16 ani a avortat in parcarea Spitalului Judetean Suceava

O minora de 16 ani a avortat, joi dimineata, intr-o parcare a Spitalului Judetean Suceava. Politia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa.

Arestari masive in Marea Britanie: 660 de medici, profesori si asistenti sociali, retinuti pentru pedofilie

O operatiunea fara precedent a politiei britanice s-a finalizat cu arestarea a 660 de pedofili, intre care medici, profesori, asistenti sociali, lideri de cercetasi, dar si fosti ofiteri de politie, informeaza presa britanica citand Agentia Nationala impotriva Criminalitatii din Regat.

Un ziar britanic riposteaza dupa ce Google a eliminat din cautari link-ul catre un articol despre trei infractori foarte periculosi

Din Marea Britanie vine inca o dovada ca eliminarea unor rezultate din Google, conform deciziei dreptului la uitare este extrem de controversata. Un ziar din orasul englez Bolton spune ca a fost notificat ca din rezultatele cautarii a fost eliminat un articol despre trimiterea la inchisoare a trei persoane care au ranit grav intr-un club trei soldati. Cazul a fost extrem de grav si e inadmisibil sa se doreasca ascunderea unor astfel de intamplari, spune redactorul sef care precizeaza ca link-ul catre articol este inca disponibil.

Elena, fiica Loredanei, a implinit 16 ani! Iata ce mesaje frumoase i-a transmis mama ei!

Elena Boncea, fiica Loredanei Groza, a implinit 16 ani. Tanara a fost felicitata public de mama ei prin doua mesaje postate pe Facebook ce aminteste de piesa ei din anii 80, O inima de 16 ani.

Marea Britanie adopta legea care obliga furnizorii de servicii de internet sa pastreze datele utilizatorilor

Parlamentul din Marea Britanie a votat vineri legea cunoscuta sub acronimul DRIP, acronim al Data Retention and Investigatory Powers, act normativ care prevede o supraveghere stricta din partea furnizarilor de servicii de internet prin pastrarea unei arhive a accesarilor pe care le-au realizat utilizatorii, potrivit Le Monde.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2124 seconds )