Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pentru a studia si a lucra in Marea Britanie, romanii vor avea nevoie de viza, anunta premierul Citu

România Liberă România Liberă,
Pentru a studia si a lucra in Marea Britanie, romanii vor avea nevoie de viza, anunta premierul Citu

Pentru a studia si a lucra in Marea Britanie de la data de 1 ianuarie 2021, cetatenii romani vor ave. continuă pe România Liberă

Vaccinul anti-Covid dezvoltat de Universitatea Oxford si AstraZeneca a fost aprobat pentru utilizare in Marea Britanie

Vaccinul impotriva Covid-19 dezvoltat de cercetatorii de la Universitatea Oxford si AstraZeneca a fost aprobat pentru utilizare in Marea Britanie, informeazaBBC. Vaccinul Oxford-AstraZeneca a.

Florin Citu: Romanii care se vor duce in Marea Britanie pentru a lucra sau a studia vor avea nevoie de viza

De la 1 ianuarie 2021, cetatenii europeni, inclusiv romanii, vor avea nevoie de viza pentru a putea lucra si studia in Marea Britanie, in contextul Brexit-ului, a anuntat miercuri premierul Florin Citu, la finalul sedintei de Guvern. Cetatenii care se vor duce in Marea Britanie in scop turistic nu au nevoie de viza.

Marea Britanie si Turcia vor semna un acord de liber schimb

Marea Britanie si Turcia urmeaza sa semneze marti un acord de liber schimb, a declarat duminica mini.

Marea Britanie a aprobat utilizarea unui nou vaccin anti-COVID-19. Guvernul britanic a comandat 100 de milioane de doze

Vaccinul impotriva Covid-19 dezvoltat de cercetatorii de la Universitatea Oxford si AstraZeneca a fost aprobat pentru utilizare in Marea Britanie, relateaza BBC.

Tom Cruise va relua filmarile pentru Misiune imposibila 7 in Marea Britanie

Actorul si producatorul american,Tom Cruise, va relua filmarile pentru superproductiaMisiune imposibila 7 in Marea Britanie, dupa ce acestea au fost blocate de pandemia de.

Florin Citu: Pentru a putea lucra si studia in Regatul Unit, de la 1 ianuarie 2021, cetatenii romani vor avea nevoie de viza (VIDEO)

Premierul Florin Citu a anuntat miercuri ca, incepand de la 1 ianuarie 2021, cetatenii romani vor avea nevoie de viza pentru a merge la studii sau la munca in Regatul Unit. Pe de alta parte, romanii care vo.

Romanii care merg sa lucreze in Marea Britanie vor avea nevoie de viza de munca

De la 1 ianuarie 2021, romanii care vor sa lucreze in Marea Britanie trebuie sa obtina o viza de munca. Aceasta masura se va aplica pentru toti cetatenii Uniunii Europene de anul viitor, cand se incheie perioada de tranzitie a retragerii Regatului Unit din UE.

Ce urmeaza dupa semnarea acordului post-BREXIT? Ce trebuie sa stie romanii care vor sa calatoreasca, sa lucreze sau sa studieze in Marea Britanie

Acordul istoric post-Brexit a fost semnat miercuri de presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si de presedintele Consiliului European, Charles Michel. Ce urmeaza pentru romani dupa 1 ianuarie cand Marea Britanie iese oficial din Uniunea Europeana? Cei care au obtinut statutul de rezident UK vor beneficia de toate drepturile de pana acum, fara conditionari suplimentare, iar cei care sunt stabiliti acolo si vor sa beneficieze in continuare de drepturile pe care le au acum, dar nu s-au inregistrat ca rezident in cadrul procedurii EU Settlement Status pot aplica pentru acest statut pana la data de 30 iunie 2021.

Atentionare de calatorie pentru romanii care tranziteaza Marea Britanie: Un cod galben de gheata si zapada a fost anuntat pentru intreg teritoriul Regatului Unit

Romanii care se deplaseaza in Marea Britanie sunt averizati de MAE ca in intervalul 29 - 31 decembrie 2020, Regatul este afectat de fenomenul producerii de gheata si precipitatii sub forma de ninsoare, cu.

Marea Britanie. Promotiile pentru alimentele bogate in grasimi, sare si zahar precum si pentru bauturi racoritoare, restrictionate

Campaniile promotionale pentru alimentele bogate in grasimi, sare si zahar precum si pentru bauturi racoritoare vor fi restrictionate in supermarketurile din Marea Britanie, in cadrul masurilor destinate reducerii obezitatii, transmite Bloomberg.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )