Libnet.ro
UNICEF

13:15

Vaccinul anti-Covid dezvoltat de Universitatea Oxford si AstraZeneca a fost aprobat pentru utilizare in Marea Britanie

B1 B1,
Vaccinul anti-Covid dezvoltat de Universitatea Oxford si AstraZeneca a fost aprobat pentru utilizare in Marea Britanie

Vaccinul impotriva Covid-19 dezvoltat de cercetatorii de la Universitatea Oxford si AstraZeneca a fost aprobat pentru utilizare in Marea Britanie, informeazaBBC. Vaccinul Oxford-AstraZeneca a. continuă pe B1

Vaccinul AstraZeneca impotriva coronavirusului, aprobat pentru utilizare

Vaccinul produs de AstraZeneca si Universitatea Oxford a fost aprobat pentru utilizare in Marea Britanie.

Cand incepe administrarea vaccinului Oxford-AstraZeneca. Ce contraindicatii are

Marea Britanie va incepe administrarea vaccinului impotriva Covid-19 dezvoltat de Universitatea Oxford si AstraZeneca pe 4 ianuarie, au anuntat oficialii, iar acesta nu este recomandat persoanelor cu alergii si nici celor cu varste mai mici de 18 ani, relateaza BBC.

Marea Britanie a aprobat utilizarea vaccinului dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford

Marea Britanie a aprobat astazi utilizarea vaccinului antiCovid-19 dezvoltat de Universitatea Oxford si AstraZeneca, devenind prima tara din lume care da unda verde acestui vaccin, anunta Reuters.

Marea Britanie a aprobat utilizarea vaccinului dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford

Marea Britanie a aprobat miercuri utilizarea vaccinului antiCovid-19 dezvoltat de Universitatea Oxford si AstraZeneca, devenind prima tara din lume care da unda verde acestui vaccin, anunta Reuters si BBC News.

Un nou vaccin ar putea primi unda verde in Marea Britanie. Ce avantaje are serul produs cu sprijinul cercetatorilor de la Universitatea Oxford

Marea Britanie ar putea autoriza un nou vaccin anti-COVID chiar maine. Este vorba despre serul produs de AstraZeneca si Universitatea Oxford.

Marea Britanie a aprobat utilizarea unui nou vaccin anti-COVID-19. Guvernul britanic a comandat 100 de milioane de doze

Vaccinul impotriva Covid-19 dezvoltat de cercetatorii de la Universitatea Oxford si AstraZeneca a fost aprobat pentru utilizare in Marea Britanie, relateaza BBC.

UE nu va putea aproba, probabil, vaccinul pentru Covid-19 al AstraZeneca in luna ianuarie

Agentia Europeana a Medicamentului EMA) nu va putea, cel mai probabil, aproba vaccinul pentru Covid-19 dezvoltat de compania AstraZeneca si University of Oxford in ianuarie, a declarat directorul general al autoritatii de reglementare, Noel Wathion, transmite Reuters.

Bugetul municipal Chisinau pentru 2021 a fost aprobat, fara discutii

Consiliul municipal Chisinau a votat la sedinta de indata de ieri, 29 decembrie, in doua lecturi, bugetul municipal Chisinau pe anul 2021. Proiectul de buget a fost sustinut de consilierii PSRM, PP Sor, PDM si PUN. Platforma DA, Fractiunea PAS si fractiunea PL au parasit sala in semn de protest. Documentul nu a fost dezbatut, iar amendamente nu au fost propuse, transmite IPN.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )