Libnet.ro
UNICEF

05:45

Marea Britanie va cere amanarea Brexit in lipsa unui acord cu UE

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie va cere amanarea Brexit in lipsa unui acord cu UE

Guvernul de la Londra va solicita amanarea retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana daca nu s. continuă pe România Liberă

Boris Johnson va cere amanarea Brexitului daca nu se ajunge la un acord pana in 19 octombrie (document guvernamental)

Premierul britanic Boris Johnson va trimite o scrisoare Uniunii Europene in care va cere amanarea Brexitului daca nu se ajunge la un acord de divort pana in 19 octombrie, potrivit unor documente guvernamentale transmise unui tribunal scotian, scrie BBC, preluat de Reuters.

Un Brexit fara acord ar duce la oprirea productiei SUV-ului Qashqai in Marea Britanie

Constructorul auto japonez Nissan va reveni asupra deciziei sale anterioare care viza productia SUV-ul Qashqai la uzina sa de la Sunderland, in cazul in care Marea Britanie va iesi din Uniunea Europeana fara acord de divort, informeaza cotidianul Financial Times citand surse din apropierea acestui dosar.

Lovitura de proportii pentru Marea Britanie. Brexit goneste producatorii auto. Ce va face Nissan?

Lovitura de proportii pentru Marea Britanie. Productia Nissan s-ar putea muta in alte state, membre ale Uniunii Europene, in cazul in care Brexit-ul se va produce fara un acord comercial. La ora actuala,.

Nou sistem de imigratie.Ce romani vor mai putea merge in Marea Britanie dupa Brexit

Marea Britanie va opri libera circulatie a cetatenilor Uniunii Europene dupa Brexit si va introduce un sistem de imigratie pe baza de puncte, confom unui plan elaborat de ministrul de Interne, Priti Patel.

Londra si Bruxellesul isi arunca reciproc mingea in cautarea unui acord cu privire la Brexit

Londra si Bruxellesul si-au aruncat reciproc mingea, in cautarea unui acord cu privire la Brexit, in.

O banda de hoti romani a fost arestata in Marea Britanie dupa ce a jefuit aproape 500 de locuinte. Hotii puneau poze pe internet cu bijuteriile furate si cu mormane de bani (VIDEO)

Cinci cetateni romani au ajuns dupa gratii in Marea Britanie dupa ce au fost gasiti vinovati de jefuirea unui numar de aproximativ 76 de locuinte din mai multe zone ale tarii, timp de trei ani, relateaza Da.

MAREA BRITANIE: Vanzarile Dacia au crescut cu aproape 75%

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au inregistrat, in septembrie, un avans de doar 1,3%, dupa ce in perioada similara din 2018 livrarile au scazut cu 20,5%, in urma introducerii procedurilor mai stricte de testare a poluarii WLTP).

Martyn Ford este cel mai bogat om din Marea Britanie. Iata, insa, cum arata sotia lui

Martyn Ford, cel mai puternic om din Marea Britanie, dar si cel mai bogat are multe motive pentru care sa fie apreciat. Sotia culturistului pare pare sa faca parte din ingerii casei de moda Victorias Secret. Martyn Ford este cel mai bogat om din Marea Britanie Martyn Ford 37 de ani) actor, instructor de fitness, .

inchisoarea din Marea Britanie in care a fost incarcerat Oscar Wilde pentru relatie homosexuala a fost scoasa la vanzare

Inchisoarea din Reading - o puscarie victoriana cunoscuta pentru ca aici a fost incarcerat Oscar Wilde pentru indecenta de a fi facut sex cu un barbat - este de vanzare, a anuntat joi Marea Britanie, relateaza Reuters.

O prima lista cu sectiile de votare din strainatate: 444. in Italia, SUA si Olanda, doar 22, in Marea Britanie - 8. MAE: Vor fi infiintate in total peste 800 de sectii, sub rezerva identificarii de spatii adecvate

Ministerul Afacerilor Externe a transmis catre Autoritatea Electorala Permanenta o prima lista de propuneri pentru sectiile de votare din strainatate, care cuprinde 444 de sectii pentru prezidentiale, dintre care in Italia, Olanda si SUA doar 22, in Elvetia, Marea Britanie si Franta cate 8, in Spania - 37. Ministerul de Externe spune insa ca pana in 19 octombrie va trimite noi propuneri, preconizand ca in diapora vor fi deschise in total peste 800 de sectii de votare, sub rezerva identificarii de spatii adecvate si obtinerea acordului statului de resedinta sau al autoritatilor locale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )