Libnet.ro
UNICEF

07:30

Marea Britanie: Conservatorii creditati cu o victorie confortabila la alegerile anticipate din 12 decembrie

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Conservatorii creditati cu o victorie confortabila la alegerile anticipate din 12 decembrie

Partidul Conservator al premierului Boris Johnson e creditat cu obtinerea unei majoritati confortabile de 68 de mandate in Parlament la alegerile legislative din 12 decembrie, datorita unui avans semnificativ inregistrat in fiefurile traditionale ale opozitiei laburiste, conform unui sondaj mult asteptat realizat de cei de la YouGov si dat publicitatii miercuri noaptea. continuă pe Hotnews

Tony Blair: Marea Britanie este intr-o harababura periculoasa Fostul premier britanic sustine ca laburistii sai sunt controlati astazi de aripa marxist-leninista

Fostul premier Tony Blair a afirmat, luni, ca Marea Britanie se afla intr-o incurcatura periculoasa si ca nici colegii lui laburisti, dar nici conservatorii actualului prim-ministru nu merita sa castige.

Ion Cristoiu, scenariu sumbru: Alegerile anticipate sunt moartea acestui partid

Ion Cristoiu a anuntat ca, daca alegerile anticipate vor fi organizate in luna martie, USR va primi o lovitura dura, pentru ca nu vor reusi sa mobilizeze electoratul la vot. Daca anticipatele se.

Klaus Iohannis: Alegerile anticipate sunt o solutie buna! Ce isi propune presedintele pentru al doilea mandat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca alegerile anticipate sunt o solutie buna. Alegerile anticipate sunt o solutie buna si ar fi de dorit sa se ajunga la alegerile anticipate. insa acum este.

Presedintele Iohannis: Alegerile anticipate, o solutie buna si dezirabila. Sa asteptam, totusi, sa se termine reasezarile din partide (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, considera ca alegerile anticipate sunt o solutie buna si ar fi de dorit sa se ajunga la ea. Cu toate acestea, seful statului spune ca trebuie sa avem un pic de.

Presedintele Klaus Iohannis: Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord

Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord, a subliniat presedintele Klaus Iohannis, miercuri, dupa intrevederea cu viitorul sef al Consiliului.

Klaus Iohannis da asigurari romanilor din Marea Britanie

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca drepturile romanilor din Marea Britanie vor fi protejate in .

Romanii care au violat si fortat la sex oral o copila de 16 ani din Marea Britanie. Fata se despartise de amici si mergea la o intalnire cu prietenul ei

Autoritatile judiciare din Marea Britanie cer transferul intr-un penitenciar din Romania a doi barbati din Hunedoara care au violat si obligat la sex oral o adolescenta de 16 ani din Anglia. Curtea Coroanei Northampton i-a condamnat la 14 si respectiv 16 ani de inchisoare, insa acasa vor scapa cu doar 12 ani de uscarie.

Marea Britanie vrea sa trimita in Romania un violator condamnat la 20 de ani de inchisoare. Barbatul ar putea scapa mult mai repede din puscarie acasa

Autoritatile judiciare din Marea Britanie solicita transferul unui barbat din judetul Bihor, aflat in stare de detentie in Regatul Unit, in vederea continuarii executarii intr-un penitenciar din Romania a pedepsei aplicate pentru viol si agresiune sexuala.

Britanicii se pregatesc de alegerile anticipate! Cand va fi prezentata Legea privind aplicarea acordului retragerii Regatului din UE

Britanicii se pregatesc intens de alegerile legislative anticipate care se vor desfasura pe 12 decembrie. in acest context, premierul in functie, Boris Johnson, a anuntat luni ca noul parlament rezultat in urma.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )