Libnet.ro
UNICEF

16:30

Romanii care au violat si fortat la sex oral o copila de 16 ani din Marea Britanie. Fata se despartise de amici si mergea la o intalnire cu prietenul ei

Adevărul Adevărul,
Romanii care au violat si fortat la sex oral o copila de 16 ani din Marea Britanie. Fata se despartise de amici si mergea la o intalnire cu prietenul ei

Autoritatile judiciare din Marea Britanie cer transferul intr-un penitenciar din Romania a doi barbati din Hunedoara care au violat si obligat la sex oral o adolescenta de 16 ani din Anglia. Curtea Coroanei Northampton i-a condamnat la 14 si respectiv 16 ani de inchisoare, insa acasa vor scapa cu doar 12 ani de uscarie. continuă pe Adevărul

DECIZIE SOC pentru PENSIONARI! Toti ROMANII care au lucrat iNAINTE de 1 aprilie 2001 sunt GRAV AFECTATI

Vesti proaste pentru romanii care au lucrat inainte de 1 aprilie 2001, in aceste conditii. Pensiile lor vor fi afectate. Anuntul a fost facut chiar de Casa Nationala de Pensii.

ASTIA voteaza! Problema de matematica: Aria cercului format de romanii care au votat in turul II al ALEGERILOR PREZIDENTIALE (FOTO)

Partidul National Liberal expune o ironizeaza, duminica, pe Viorica Dancila, intr-o postare pe Facebook. Cum ar spune cineva: Astia voteaza! Daca romanii care au votat pana la ora 15. 00 ar.

Inundatiile si furtunile fac victime in Europa. Avertisment pentru romanii care se afla pe teritoriul Greciei - VIDEO

Sapte oameni au murit, pana la aceasta ora, din cauza inundatiilor care au lovit mai multe tari din Europa. in Grecia, sute de case sunt avariate iar cateva autostrazi au fost inchise. in Franta, a plouat in.

COD ROSU de FURTUNA in Grecia. Ce se intampla cu romanii care se afla pe taramurile elene

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Grecia ca Secretariatul General de Protectie Civila si Serviciul de meteorologie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )