Libnet.ro
UNICEF

19:30

Marea Britanie, din nou in lockdown. Premierul Boris Johnson promite ca masurile vor dura doar o luna

B1 B1,
Marea Britanie, din nou in lockdown. Premierul Boris Johnson promite ca masurile vor dura doar o luna

Incepand de joi, 5 noiembrie, Marea Britanie reintra in carantina generala, in incercarea de a opri raspandirea noului coronavirus. Premierul britanic, Boris Johnson, a dat asigurari ca lockdown-ul nu va fi. continuă pe B1

Boris Johnson ar fi fost avertizat ca patinoarele vor fi transformate in morgi in cazul in care nu declara un al doilea lockdown

Premierul britanic a anuntat ieri ca Marea Britanie se intoarce la un lockdown similar cu cel din primavara incepand de joi, 5 noiembrie.

Marea Britanie: Guvernul Johnson vrea sa testeze de COVID-19 jumatate de million de persoane, intreaga populatie a orasului Liverpool

Guvernul condus de Boris Johnson, premierul britanic, intentioneaza sa introduca un program de testare in masa in Liverpool, in incercarea de a incetini raspandirea virusului COVID-19. Mai exact, se vor.

Englezii au golit rafturile magazinelor dupa anuntul premierului privind un nou lockdown

Supermarketurile din Marea Britanie au fost golite duminica de alimente si produse esentiale de igiena inaintea unui lockdown ce va intra in vigoare de joi. Cozi uriase s-au format la magazinele din Anglia in contextul anuntului premierului Boris Johnon, sambata seara.

Avertismentul lui Boris Johnson: Numarul deceselor cauzate de Covid ar putea fi de doua ori mai mare VIDEO

Bilantul negru ar putea fi de doua ori mai mare fata de primul val al pandemiei de coronavirus este avertismentul pe care premierul britanic Boris Johnson este asteptat sa-l lanseze in sedinta de luni a Parlamentului de la Londra, potrivit BBC News.

CORONAVIRUS |Mai multe regiuni din Italia sunt vizate de un nou lockdown

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a anuntat marti seara noi restrictii dupa ce autoritatile italiene au inregistrat ieri 353 de decese cauzate de noul coronavirus in ultimele 24 de ore, cel mai mare numar.

Marea Britanie a ridicat nivelul de alerta terorista de la substantial la sever, dupa atacul din Viena

Marea Britanie a ridicat nivelul de alerta terorista de la substantial la sever. Asta inseamna ca autoritatile considera ca un atac este foarte probabil. Pe de alta parte, nu au o informatie.

Meghan Markle este insarcinata din nou?! Ce au descoperit americanii despre sotia Printului Harry

Zvonurile conform carora Meghan Markle ar fi insarcinata din nou par sa fie reale. Dupa ce au aparut imagini in care sotia Printului Harry pare mai plinuta la fata decat de obicei, americanii au facut o noua descoperire despre fosta Ducesa de Sussex. Motivele pentru care americanii cred ca Meghan Markle este din nou insarcinata .

VIDEO Municipiul Suceava ar putea intra din nou in carantina - primar

Municipiul Suceava ar putea intra din nou in carantina, la inceputul lunii decembrie, din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19 si a cresterii constante a ratei de infectare, a avertizat miercuri, primarul Ion Lungu. Reamintim ca la Suceava a fost cel mai mare focar de coronavirus din Romania, iar municipiul resedinta de judet si opt comune invecinate au fost in carantina doua saptamani, incepand cu 30 martie.

UPDATE Curtea Constitutionala amana din nou o decizie privind impozitarea pensiilor speciale cu 85%

Curtea Constitutionala a amanat din nou miercuri, pentru a treia oara, pronuntarea unei decizii asupra sesizarilor privind legea care prevede impozitarea pensiilor speciale cu 85%. Actul normativ a fost contestat de catre inalta Curte de Casatie si Justitie si de catre Avocatul Poporului, pe motiv ca ar fi vorba despre o dubla impozitare.

CIOLACU: Mai mult ca sigur toata Romania va intra din nou in stare de urgenta si in carantina

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este de parere ca toata Romania va intra din nou in stare de urgenta si carantina, dar ca acest lucru se va intampla dupa alegeri, relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )