Libnet.ro
UNICEF

19:15

Marea Britanie ar putea lansa un vaccin anti COVID in prima jumatate a anului viitor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Marea Britanie ar putea lansa un vaccin anti COVID in prima jumatate a anului viitor

Ministrul britanic al Sanatatii, Matt Hancock, a declarat luni ca un vaccin impotriva COVID-19 nu este gata inca, dar a precizat ca dorim sa fim pregatiti in cazul in care totul merge perfect, preconizand ca lansarea ar putea avea loc in prima parte. continuă pe Wall-Street Ro

Israelul demareaza primele teste clinice pe oameni ale unui potential vaccin anti-COVID-19

In prima zi a lunii noiembrie, Israelul va demara primele teste clinice efectuate pe oameni ale unui vaccin inovator impotriva COVID-19, scrie Reuters. Israel: Primele teste clinice ale unui potential.

Israelul incepe primele teste clinice pentru potentialul sau vaccin anti-COVID-19

Israelul va incepe la 1 noiembrie primele teste clinice ale unui vaccin inovator impotriva noului coronavirus, au anuntat duminica autoritatile care incearca sa stopeze al doilea val de contaminare, relateaza AFP.

Biden promite vaccin anti Covid gratuit pentru toti

Candidatul democrat Joe Biden a promis vineri ca vaccinul impotriva coronavirusului va fi gratuit pentru toata lumea, ca parte a planului sau national pentru pandemie, daca ar fi ales presedinte al Statelor Unite, conform Hotnews.

Dupa Trump, Biden promite si el vaccin anti Covid gratuit pentru toti daca este ales

Candidatul democrat Joe Biden a promis vineri ca vaccinul impotriva coronavirusului va fi gratuit pentru toata lumea, ca parte a planului sau national pentru pandemie, daca ar fi ales presedinte al Statelor Unite, potrivit AFP.

Marea Britanie va infecta voluntari sanatosi cu SARS-CoV-2, intr-un studiu de provocare a infectiei in mod delibrat

Marea Britanie a anuntat ca va lansa primul studiu de provocare a infectiei din lume, pentru COVID-19, in valoare de 33,6 milioane de lire sterline, in cadrul caruia voluntari sanatosi vor fi infectati in mod deliberat cu coronavirus, in speranta ca vor identifica mai repede un vaccin, potrivit The Washington Post.

Marea Britanie este prima tara care isi va vaccina personalul medical impotriva Covid-19

Personalul medical din Marea Britanie va fi vaccinat impotriva infectiei cu Covid-19 peste cateva saptamani, anunta Guvernul Marii Britanii, conform Daily Mail. Un e-mail al directorului NHS National.

Ministrul britanic al Sanatatii: Un vaccin impotriva COVID-19, disponibil in prima jumatate a anului viitor

Matt Hancock, ministrul britanic al Sanatatii, a declarat luni ca un vaccin impotriva COVID-19 ar putea fi gata in prima parte a anului viitor, mentionand ca dorim sa fim pregatiti in cazul in care totul.

Romanii cu antecedente penale nu mai au acces in Marea Britanie, de la 1 ianuarie 2021

Masura intra in vigoare odata cu incetarea libertatii de miscare in Regatul Unit, ca urmare a iesirii din Uniunea Europeana. Ministerul de Interne al Marii Britanii a anuntat ca toti cetatenii UE, printre care si romanii, care au condamnari penale mai mari de un an de inchisoare nu vor mai putea intra in Marea Britanie de la 1 ianuarie 2021.

Romanii care nu mai au voie in Marea Britanie de la 1 ianuarie 2021. Decizia e ferma

O categorie de romani nu mai au voie in Marea Britanie de la 1 ianuarie 2021. Astfel, romanii care au antecedente penale nu mai au voie in Marea Britanie, iar masura intra in vigoare odata cu incetarea libertatii de miscare in Regatul Unit, ca urmare a iesirii din Uniunea Europeana. Romanii care au condamnari mai .

Coronavirus: Marea Britanie va incepe vaccinarea personalului medical de saptamana viitoare (presa britanica)

Autoritatile responsabile de sanatatea publica din Marea Britanie sunt pregatite sa inceapa distribuirea vaccinului Oxford AstraZeneca incepand de lunea viitoare, transmite Reuters citand informatii publicate de The Sun.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )