Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie este prima tara europeana care trece peste pragul de 100.000 de decese de Covid Varful numarului de decese nu a fost atins

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie este prima tara europeana care trece peste pragul de 100.000 de decese de Covid Varful numarului de decese nu a fost atins

Marea Britanie a devenit marti prima tara europeana care a trecut pragul de 100. 000 de decese din cauza Covid-19, guvernul depunand toate eforturile pentru camapania de vaccinare pentru a iesi din criza sanatatii agravata de varianta care a aparut pe solul sau, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Marea Britanie depaseste 100.000 de decese, pe masura ce focarul se extinde

Peste 100. 000 de oameni au murit in Marea Britanie dupa ce au contractat coronavirusul, la un an dupa cel mai mortal focar din Europa, au aratat marti cifrele guvernului. Marea Britanie, a cincea tara din din.

Cat si de ce sa ne temem de tulpina-mutant din Marea Britanie

Descoperita deja la cativa romani, noua tulpina de coronavirus provenita din Marea Britanie este cu pana la 70% mai transmisibila decat cea originala, dar epidemiologii spun ca nu exista dovezi care sa sugereze ca este mai letala sau ca provoaca boli mai severe.

Germania, prima tara din UE care introduce in tratamentul anti-Covid cocktailul de anticorpi care l-ar fi vindecat pe Donald Trump

Germania va deveni prima tara din Uniunea Europeana care va folosi tratamentul experimental pe baza de anticorpi administrat fostului presedinte american Donald Trump impotriva Covid-19, a anuntat duminica ministrul Sanatatii german Jens Spahn, transmite AFP, citata de Agerpres.

Germania, prima tara din UE care va folosi tratamentul experimental anti-COVID administrat lui Donald Trump

Germania va deveni prima tara din Uniunea Europeana care va folosi acelasi tratament experimental anti-COVID administrat fostului presedinte american Donald Trump, a anuntat ministrul Sanatatii, Jens Spahn.

Mutatia din Marea Britanie se extinde in Romania! Medicii sunt in alerta

Creste ingrijorarea in tara din cauza noii tulpini de SARS CoV-2 descoperita in Marea Britanie. Dupa Giurgiu si Bucuresti, un nou caz a aparut la Suceava. Este vorba despre un barbat care s-a intors recent din Marea Britanie. intre timp, in Capitala, in urma probelor prelevate la Scoala numarul 28, exista suspiciuni ca inca 4 persoane ar fi infectate cu noua mutatie.

Marea Britanie va trebui sa negocieze accesul firmelor financiare pe piata UE la fel ca SUA

Uniunea Europeana si Marea Britanie trebuie sa negocieze reglementarile in domeniul financiar in cadrul unui forum similar cu cel stabilit in relatia cu Statele Unite, iar eventualul acces al firmelor britanice va fi acordat in functie de rezultat, anunta un membru al Comisiei Europene, potrivit Mediafax care citeaza Reuters.

Marea Britanie semneaza un contract de 30 milioane de lire pentru primele sale drone de lupta

Marea Britanie isi continua planurile de a se dota cu prima drona de lupta, semnand luni un contract de 30 milioane de lire sterline 41 milioane de dolari) pentru proiectarea si fabricarea unui aparat care va avea primul test de zbor in urmatorii trei ani.

Marea Britanie a detectat 77 de cazuri de infectare cu varianta sud-africana a coronavirusului

Marea Britanie a detectat 77 de cazuri de infectare cu varianta coronavirusului SARS-CoV-2 descoperita in Africa de Sud, toate la persoane care au calatorit in aceasta tara sau sunt contacti ai acestora, plus alte 9 cazuri de infectare cu o alta varianta a aceluiasi coronavirus, cea din Brazilia, a anuntat duminica ministrul britanic al sanatatii, Matt Hancock, potrivit agentiilor Reuters si EFE si Agerpres.

Facebook lanseaza News in Marea Britanie

Facebook News se extinde, pentru prima oara, in afara Statelor Unite, fiind acum disponibil in Marea Britanie, unde promite bani si trafic pentru publicatii.

Facebook lanseaza News in Marea Britanie

Facebook News se extinde, pentru prima oara, in afara Statelor Unite, fiind acum disponibil in Marea Britanie, unde promite bani si trafic pentru publicatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )