Libnet.ro
UNICEF

18:00

Facebook lanseaza News in Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Facebook lanseaza News in Marea Britanie

Facebook News se extinde, pentru prima oara, in afara Statelor Unite, fiind acum disponibil in Marea Britanie, unde promite bani si trafic pentru publicatii. continuă pe Adevărul

Facebook lanseaza News in Marea Britanie

Facebook News se extinde, pentru prima oara, in afara Statelor Unite, fiind acum disponibil in Marea Britanie, unde promite bani si trafic pentru publicatii.

Mutatia din Marea Britanie se extinde in Romania! Medicii sunt in alerta

Creste ingrijorarea in tara din cauza noii tulpini de SARS CoV-2 descoperita in Marea Britanie. Dupa Giurgiu si Bucuresti, un nou caz a aparut la Suceava. Este vorba despre un barbat care s-a intors recent din Marea Britanie. intre timp, in Capitala, in urma probelor prelevate la Scoala numarul 28, exista suspiciuni ca inca 4 persoane ar fi infectate cu noua mutatie.

CORONAVIRUS |Marea Britanie depaseste 100.000 de decese, pe masura ce focarul se extinde

Peste 100. 000 de oameni au murit in Marea Britanie dupa ce au contractat coronavirusul, la un an dupa cel mai mortal focar din Europa, au aratat marti cifrele guvernului. Marea Britanie, a cincea tara din din.

Valeriu Gheorghita: Eficacitatea vaccinurilor este pastrata si pentru tulpina din Marea Britanie

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, afirma ca datele existente la acest moment arata ca vaccinurile anti-COVID-19 imunizeaza inclusiv in ceea ce priveste tulpina virusului care a aparut in Marea Britanie si care a fost confirmata la mai multi pacienti si in Romania.

Cat si de ce sa ne temem de tulpina-mutant din Marea Britanie

Descoperita deja la cativa romani, noua tulpina de coronavirus provenita din Marea Britanie este cu pana la 70% mai transmisibila decat cea originala, dar epidemiologii spun ca nu exista dovezi care sa sugereze ca este mai letala sau ca provoaca boli mai severe.

Medic, despre prezenta in Romania a tulpinii SARS-CoV-2 din Marea Britanie: Purtatea mastii este mai importanta decat era acum cateva luni

Cele 9 persoane depistate pozitiv cu varianta B. a SARS-CoV-2 din Marea Britanie, desi nu au calatorit in strainatate, arata ca aceasta varianta a noului coronavirus se transmite extrem de usor, a declarat dr. Andreea Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. De aceea, spune medicul, purtarea mastii este mai importanta decat era acum cateva luni.

Al patrulea caz de infectare cu noua tulpina SARS-CoV-2 confirmat oficial in Romania: Un barbat din Suceava care a calatorit in Marea Britanie

Un nou caz de infectare cu noua tulpina SARS-CoV-2 din Marea Britanie, denumita B. 7: un barbat in varsta de 39 de ani, din judetul Suceava, care a revenit in Romania din Marea Britanie pe data de 5 ianuarie 2021. Este al patrulea caz confirmat oficial pana acum in Romania.

Noua tulpina britanica face victime in Romania? Un barbat de 34 de ani, intors din Marea Britanie, a murit de COVID-19

Un barbat in virsta de 34 de ani, intors recent din Marea Britanie, a murit de COVID-19 la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Slatina. Acesta fusese testat pozitiv pentru infectia cu SARS-COV-2 dupa ce s-a intors acasa, in urma cu mai putin de doua saptamani. A fost internat in stare grava.

Marea Britanie le ofera stimulente financiare cetatenilor UE pentru a parasi Regatul Unit

Cetatenilor UE li se ofera stimulente financiare pentru a parasi Marea Britanie, cu cateva luni inainte de termenul limita pana la care se poate cere obtinerea statutului de rezident settled status), scrie The Guardian.

Marea Britanie este prima tara europeana care trece peste pragul de 100.000 de decese de Covid Varful numarului de decese nu a fost atins

Marea Britanie a devenit marti prima tara europeana care a trecut pragul de 100. 000 de decese din cauza Covid-19, guvernul depunand toate eforturile pentru camapania de vaccinare pentru a iesi din criza sanatatii agravata de varianta care a aparut pe solul sau, potrivit AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )