Libnet.ro
UNICEF

12:45

MAREA BRITANIE: Google va plati editorii de stiri pentru articolele publicate pe platformele sale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAREA BRITANIE: Google va plati editorii de stiri pentru articolele publicate pe platformele sale

Google a anuntat miercuri ca si-a lansat produsul News Showcase in Marea Britanie, ceea ce inseamna ca gigantul tehnologic va plati pentru continutul de stiri livrat catre aceasta tara pentru prima data, potrivit CNBC. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie NU va renunta prea curand la restrictiile de calatorie: Campania de vaccinare, esentiala pentru deblocarea situatiei

Marea Britanie nu va renunta prea curand la restrictiile de calatorie pe fondul ingrijorarilor legate de noile mutatii ale coronavirusului, a declarat Grant Shapps, secretarul britanic pentru transporturi din.

inca 3 cazuri de infectare cu noua tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie confirmate oficial in Romania

Inca 3 cazuri de infectare cu noua tulpina SARS-Cov-2 - - linia genetica B. - din Marea Britanie au fost confirmate oficial de Institutul National de Sanatate Publica si Ministerul Sanatatii. Este vorba despre o femeie in varsta de 35 ani din Bucuresti care a revenit in tara din Marea Britanie la sfarsitul lunii ianuarie a. c. , o femeie in varsta de 25 de ani din judetul Cluj, care nu are istoric de calatorie in Marea Britanie, si un barbat in varsta de 80 ani din judetul Covasna, care, de asemenea, nu are istoric de calatorie in Marea Britanie.

CORONAVIRUS |Doua noi mutatii ale Covid, descoperite in Marea Britanie

Doua noi variante auto-cultivate ale Covid-19 au fost identificate in Marea Britanie, ambele continand o mutatie gasita pe tulpinile braziliene si sud-africane. Una dintre noile variante, identificata pentru.

Doua noi cazuri de infectare cu tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie. Numarul total de cazuri urca la 56

Inca 2 noi cazuri de infectare cu noua varianta de tulpina SARS-Cov-2, din Mare Britanie, au fost confirmate oficial pe teritoriul Romaniei de Ministerul Sanatatii si Institutul National de Sanatate Publica. Este vorba despre un barbat in varsta de 49 ani care nu are istoric de calatorie in Marea Britanie si despre un nou-nascut, contact cu parintii care sunt ambii infectati cu noul coronavirus.

Compania Facebook, data in judecata din nou in Marea Britanie

Facebook este tinta unui al doilea proces colectiv in Marea Britanie, pentru ca nu a protejat datele a 1 milion de persoane din Anglia si Tara Galilor, intr-un scandal legat de colectarea informatiilor personale ale utilizatorilor, transmite Reuters, .

Facebook este tinta unui al doilea proces colectiv in Marea Britanie, pentru ca nu protejat datele a un milion de persoane din Anglia si Tara Galilor

Facebook este tinta unui al doilea proces colectiv in Marea Britanie, pentru ca nu protejat datele a un milion de persoane din Anglia si Tara Galilor, intr-un scandal legat de colectarea informatiilor personale ale utilizatorilor, transmite Reuters.

Soferii romani cu permise auto emise in Marea Britanie, blocati de Brexit

Un numar de 34 de dosare care vizeaza preschimbarea unor permise de conducere obtinute in Marea Britanie zac nesolutionate de la inceputul acestui an la Directia Regim Permise de Conducere Bihor, situatia fiind similara in toata tara.

Avertisment dur dat de medicii din Marea Britanie despre copiii care s-au vindecat de COVID

Avetisment dur din Marea Britanie. Medicii spun ca unii dintre copiii care s-au vindecat de COVID au dezvoltat ulterior o boala rara, care de multe ori a necesitat internare la Terapie Intensiva.

Vaccinul Pfizer neutralizeaza cele trei noi mutatii ale coronavirusului, aparute in Marea Britanie si Africa de Sud

Vaccinul produs de companiile Pfizer si BionTech neutralizeaza cele trei variante ale SARS-Cov-2 aparute in Marea Britanie si in Africa de Sud, desi capacitatea sa de neutralizare a fost lejer inferioara impotriva unei alte variante sud-africane aparute recent, arata o analiza realizata de o echipa de cercetatori de la Universitatea din Texas.

Marea Britanie a vaccinat 12 milioane de persoane impotriva COVID-19

Peste 12 milioane de persoane au fost vaccinate impotriva maladiei COVID-19 in Marea Britanie, potrivit unor statistici guvernamentale date publicitatii duminica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )