Libnet.ro
UNICEF

12:45

Marea Britanie: Un grup pro-Brexit, criticat dupa un tweet xenofob despre Angela Merkel

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Un grup pro-Brexit, criticat dupa un tweet xenofob despre Angela Merkel

Grupul pro-Brexit Leave. EU a folosit pentru cancelarul german termenul injurios Kraut intr-un tweet, provocand furia parlamentarilor britanici de toate culorile politice potrivit Le Figaro, citat de Rador. Cuvantul german Kraut, care se traduce prin varza, este un termen injurios folosit in Marea Britanie pentru a califica un german. continuă pe Hotnews

Lionel Messi si Cristiano Ronaldo ar putea sa nu mai poata intra in Marea Britanie dupa Brexit

Vedeta echipei FC Barcelona Lionel Messi si cea a formatiei Juventus Cristiano Ronaldo ar putea sa nu mai poata intra in Marea Britanie dupa Brexit, din cauza faptului ca au condamnari la inchisoare cu suspendare, informeaza dailymail. co. uk.

Leo Messi si Cristiano Ronaldo ar putea fi interzisi in Marea Britanie, dupa Brexit: in ce conditii nu pot intra cetatenii non-UE in Regat

Vedeta echipei FC Barcelona Lionel Messi si cea a formatiei Juventus Cristiano Ronaldo ar putea sa nu mai poata intra in Marea Britanie dupa Brexit, din cauza faptului ca au condamnari la inchisoare cu.

Marea Britanie este flexibila in privinta mecanismului propus pentru Irlanda de Nord

Marea Britanie este deschisa la un anumit grad de flexibilitate in privinta mecanismului care ar permite parlamentarilor din Irlanda de Nord sa decida dupa Brexit daca provincia va respecta in continuare reglementarile Uniunii Europene, a declarat ministrul pentru Brexit, Stephen Barclay.

Marea Britanie este flexibila in privinta mecanismului propus pentru Irlanda de Nord, potrivit ministrului pentru Brexit

Marea Britanie este deschisa la un anumit grad de flexibilitate in privinta mecanismului care ar permite parlamentarilor din Irlanda de Nord sa decida dupa Brexit daca provincia va respecta in continuare reglementarile Uniunii Europene, a declarat ministrul pentru Brexit, Stephen Barclay, transmite Reuters.

De ce primele cai ferate au aparut in Marea Britanie si cum erau locomotivele acum 200 de ani

Pana la aparitia cailor ferate foarte putini oameni ajunsesera la mai mult de cateva zeci de kilometri de locul natal si transportul era extrem de scump pentru aproape toata lumea. Apoi, industrializarea a dus la crearea primelor locomotive cu aburi care erau cu totul diferite de cele care aveau sa devina celebre in prima parte a secolului XX. in articol puteti afla de ce primele cai ferate au aparut in Marea Britanie, de ce Revolutia Industriala s-a intamplat acolo, dar si cum locomotivele cu abur au existat datorita unui om despre care s-a vorbit prea putin.

BREXIT: 280.600 de cetateni romani din Marea Britanie au depus cereri pentru noul tip de rezidenta

Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord precizeaza ca 280. 600 de cetateni romani din Marea Britanie au depus, pana la data de 9 octombrie 2019, solicitari de inregistrare pentr.

BREXIT. Surse: Marea Britanie va adopta o pozitie agresiva fata de UE daca negocierile privind Brexit-ul esueaza

Marea Britanie va adopta o pozitie agresiva fata de Uniunea Europeana daca negocierile privind Brexit-ul vor esua, amenintand sa suspende cooperarea in domeniul securitatii pentru a convinge blocul c.

Marea Britanie: Tauri modificati genetic fara coarne pentru a nu mai impunge fermierii

Vorba a lua taurul de coarne ar putea deveni in curand doar o amintire pentru fermierii britanici dupa ce oamenii de stiinta au modificat genetic masculii pentru a nu mai avea coarne, relateaza Yahoo News.

Marea Britanie a finalizat repatrierea turistilor afectati de falimentul Thomas Cook

Autoritatile britanice au anuntat, luni, ca au finalizat operatiunea, fara precedent, de repatriere a aproximativ 140. 000 de turisti, la doua saptamani dupa falimentul surprinzator al touroperatorului Thomas Cook.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )