Libnet.ro
UNICEF

16:00

Marea Britanie impune o carantina de 14 zile persoanelor venite din Franta, Olanda, Malta si alte trei tari

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie impune o carantina de 14 zile persoanelor venite din Franta, Olanda, Malta si alte trei tari

Marea Britanie va impune intrarea in carantina pentru o perioada de 14 zile a tuturor persoanelor venite din Franta, Olanda, Malta si alte trei tari, a anuntat joi ministrul Transporturilor, Grant Shapps, din cauza cresterii ratelor de infectare cu Covid-19, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Marea Britanie impune o carantina de 14 zile persoanelor venite din mai multe regiuni. Care sunt tarile vizate

Din cauza cresterii cazurilor de infectare cu COVID-19 la nivel mondial, Marea Britanie va impune carantina de 14 zile tuturor persoanelor venite din Franta, Olanda, Malta si alte trei tari, a anuntat ministrul Tr.

Marea Britanie trece prin cea mai grava criza economica din ultimii 65 de ani

Marea Britanie a intrat in cea mai profunda recesiune, cifrele oficiale aratand la mijlocul acestei .

Autoritatile de la Paris regreta decizia britanica de a impune carantina persoanelor care se intorc din Franta

Regatul Unit a reimpus joi carantina pentru cei care vin din Franta si Regatul Tarilor de Jos din cauza cresterii numarului de cazuri de Covid-19 in aceste doua tari, scrie AFP.

Romanii din Marea Britanie sunt direct vizati. Se semneaza acum

Anunt important pentru toti romanii din Marea Britanie! Un inalt oficial de la Londra a dat vestea: acordul cu Uniunea Europeana va fi incheiat mai curand decat ne asteptam. Informatii care ii vizeaza pe romanii din Marea Britanie Acordul Marii Britanii cu Uniunea Europeana privind relatia post-Brexit ar putea fi incheiat in cursul lunii septembrie, .

Marea Britanie, cea mai grava recesiune din Europa: Cadere economica record de 20,4%, in trimestrul doi

Marea Britanie este grav locita de criza financiara generata de epidemia de coronavirus. Potrivit datelor Biroului national pentru statistici, Londra se pregateste de cea mai gravp recesiune inregistrata.

Criza coronavirusului: Cadere record a PIB-ului in Marea Britanie, care sufera cea mai grava recesiune din Europa

Marea Britanie, lovita de criza coronavirusului, a suferit in trimestrul doi o cadere economica record de 20,4% si, in primele sase luni ale anului, cea mai grava recesiune inregistrata vreodata, scrie AFP.

Zece angajati ai Minei Lupeni din Hunedoara si directorul unitatii au fost plasati in izolare 14 zile, dupa ce un angajat s-a infectat cu COVID-19

Miercuri, zece angajati ai Minei Lupeni din judetul Hunedoara, dar si directorul unitatii, au intrat, in izolare pentru 14 zile, dupa ce un electrician al unitatii miniere a fost depistat pozitiv cu noul.

Maia Sandu: Cerem Guvernului sa elimine cerinta de autoizolare timp de 14 zile pentru cei care vin din tari cu rate mici de infectare

Lidera PAS, Maia Sandu, cere Guvernului Chicu sa elimine cerinta de autoizolare timp de 14 zile pentru cei care vin din tari cu rate mici de infectare. Ea sustine ca pandemia a separat si mai mult familiile noastre deja imprastiate in toata lumea. Copii, parinti, frati si surori nu s-au vazut cu lunile din cauza restrictiilor de calatorie, iar acum ei nu se pot vedea din cauza iresponsabilitatii si deciziilor proaste ale Guvernului.

Marea Britanie si-a asigurat in total 340 de milioane de doze de vaccin

Guvernul britanic si-a asigurat in total 340 de milioane de doze de vaccin contra COVID-19 dupa ce a anuntat astazi acorduri cu laboratoarele americane Johnson and Johnson si Novavax pentru 90 de milioane de doze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )