Libnet.ro
UNICEF

10:30

Marea Britanie inchide granitele pentru muncitorii necalificati si pentru cei care nu vorbesc limba engleza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie inchide granitele pentru muncitorii necalificati si pentru cei care nu vorbesc limba engleza

Marea Britanie isi va inchide granitele pentru muncitorii necalificati si pentru cei care nu vorbesc limba engleza, ca parte a unei revizuiri generale a legilor imigratiei care va pune capat perioadei in care mana ieftina de lucru a dominat sectoare precum constructii, industria si servicii. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie inchide granitele pentru muncitorii necalificati si cei care nu vorbesc engleza

Marea Britanie isi va inchide granitele pentru muncitorii necalificati si pentru cei care nu vorbesc limba engleza, ca parte a unei revizuiri generale a legilor imigratiei care va pune capat perioadei in care mana ieftina de lucru a dominat sectoare.

Londra inchide granitele pentru muncitorii necalificati si pentru cei care nu vorbesc limba engleza

Guvernul de la Londra pregateste o revizuire substantiala a Legilor privind imigratia, cele mai importante masuri anticipate fiind reprezentate de restrictii aplicate muncitorilor necalificati si pentru cei.

Marea Britanie inchide usa instalatorilor polonezi si constructorilor romani. Cele 10 noi reguli pentru muncitorii straini au fost prezentate de guvernul de la Londra

Marea Britanie inchide usa muncitorilor europeni necalificati si care nu vorbesc limba engleza, ca parte esentiala a noii legislatii privind imigratia ce va pune capat unei epoci dominate de forta de munca ieftina importata din UE de fabricile, serele, hotelurile si resturantele din regat. Guvernul de la Londra a facut public, miercuri, sistemul bazat pe 10 reguli care va fi aplicat de acum incolo in cazul muncitorilor din afara tarii, scrie Guardian. Granitele se inchid astfel pentru instalatorii polonezi si constructorii romani care lucreaza pe cont propriu.

Marea Britanie isi inchide granitele pentru constructorii romani si instalatorii polonezi: Ce reguli a anuntat Guvernul londonez

Marea Britanie isi inchide granitele pentru constructorii romani si instalatorii polonezi necalificati care nu vorbesc limba engleza. Asta in contextul unei noi legislatii care va aduce sfarsitul epocii.

BREXIT. Marea Britanie, masura catastrofala pentru mii de romani. Ce se intampla cu muncitorii

Autoritatile din Marea Britanie au anuntat ca inchid robinetul muncii slab calificate si au anuntat care sunt criteriile dupa care vor selecta dupa Brexit muncitorii veniti din alte tari! Astfel, nu vor mai ajunge in Regatul Unit muncitori slab pregatiti, ci doar cei care stapanesc foarte bine meseria pe care o practica, cat si limba .

UE inaspreste tonul fata de Marea Britanie, cerand garantii pentru un eventual acord post-Brexit

Uniunea Europeana a inasprit tonul in relatia cu Marea Britanie, semnaland ca negocierile vor conduce la un parteneriat economic echilibrat doar daca Londra va oferi garantii privind conditiile similare in materie de reglementare, scrie Mediafax.

Veste proasta pentru romani: Marea Britanie isi inchide granitele pentru muncitorii necalificati. Limba engleza, conditie obligatorie

Marea Britanie a anuntat noua sa politica de imigratie ce urmeaza sa intre in vigoare din luna ianuarie a anului viitor, relateaza The Guardian.

Masuri radicale, luate de guvernul britanic, dupa Brexit! in ce conditii vor mai putea romanii sa lucreze in Marea Britanie

Guvernul Regatului Unit a luat masuri in privinta unor romani, dupa Brexit! Care sunt conditiile in care vor mai putea lucra acesti in Marea Britanie? Un nou sistem si-a facut loc in prim-planul britanicilor? Masurile radicale din partea guvernului britanic, dupa Brexit Guvernul britanic are in plan sa inchida granitele tarii pentru muncitorii necalificati si .

Marea Britanie anunta ca inchide robinetul pentru forta de munca ieftina si slab calificata din afara tarii

Marea Britanie va inchide robinetul pentru forta de munca slab calificata din afara tarii si va cere ca toti muncitorii straini calificati care doresc sa lucreze in Regat sa aiba o oferta de munca, sa indeplineasca conditiile salariale si.

Post-Brexit Marea Britanie anunta ca inchide robinetul pentru forta de munca ieftina si slab calificata din afara tarii

Marea Britanie va inchide robinetul pentru forta de munca slab calificata din afara tarii si va cere ca toti muncitorii straini calificati care doresc sa lucreze in Regat sa aiba o oferta de munca, sa indeplineasca conditiile salariale si cerintele legate de cunoasterea limbii engleze, relateaza Reuters. Aceste noi reguli vor fi aplicate de anul viitor, dupa ce etapa de tranzitie post-Brexit se va incheia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )